Flex-3-150x150Alleen in Zuid-Holland zijn er al tal van aanbieders voor het laten plaatsen van een huisalarm. Juist vanwege de wildgroei aan aanbieders is het belangrijk om te kiezen voor zekerheid en kwaliteit door de vakman.
LARCOZ is een VEB erkend Beveiligingsbedrijf. Onze medewerkers blijven door trainingen en cursussen op de hoogte van de laatste technieken, wet- en regelgevingen. Onze beveiligingssystemen voldoen aan de strengste eisen en zijn allemaal gekeurd. Wij zijn specialist in het installeren van eenvoudige tot zeer geavanceerde beveiligingssystemen.

Of neem direct contact op.

Een huisalarm met diverse functionaliteiten

Uw huis is op vele verschillende manieren te beveiligen. Goed hang- en sluitwerk is een minimaal vereiste. Doe ook altijd uw ramen en deuren op slot als u er niet bent. Zorg tevens voor goede (schrik)verlichting.
Een andere manier uw huis te beveiligen is middels een huisalarm. Een alarminstallatie voor uw huis is altijd maatwerk. De basis is de alarmcentrale en hier kunnen allerlei contacten, detectoren en signaalgevers op worden aangesloten.
visonic-powermax-complete-wireless-kit-2-1365-p-150x150Een magneetcontact geeft melding bij het openen van deuren of ramen
Een PIR (passief Infrarood Detector) geeft alarm bij temperatuurswisselingen en/of bewegingen (dual detector). Het flitslicht laat duidelijk zien bij welk huis of bedrijf onraad is bij alarmmelding. Bovendien gaat hier een grote preventieve werking vanuit. Rookmelders en koolmonoxide melders geven een alarmmelding bij detectie van rook of koolmonoxide.

Alarmsysteem met camera

Pir-met-Camera-Honeywell-150x150LARCOZ werkt met de alarmsystemen van Visonic en Honeywell. Het Honeywell Flex systeem is ontworpen voor kleine tot middelgrote woningen en bedrijven. Het integreert visuele alarmverificatie met behulp van Passief infra Rood (PIR) detectoren voorzien van een camera. Deze camera maakt bij alarmmelding snelle foto’s en kan deze doorzenden naar mobiel of meldkamer. U kunt dan op afstand de situatie ter plaatse bekijken.
Razendsnelle ontwikkelingen maken het mogelijk om uw alarmsysteem met camera op afstand te bedienen via een app. U bent altijd op de hoogte van alle ongeregeldheden rondom uw woning of bedrijfspand.
Wij leveren onze systemen altijd gecertificeerd op. Dit certificaat geeft u, bij de meeste verzekeraars, een korting op uw inboedelverzekering.

Meer informatie over een huisalarm

Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden van een huisalarm. Graag voorzien wij u van een vrijblijvende offerte op maat. Neem vandaag nog contact op met ons via telefoonnummer (0172) – 418 958.

Raam beveiligen tegen inbraakCamerabeveiligingssysteemVKB regeling 2014 camerabeveiligingDraadloos inbraak alarmWoning beveiligen tegen inbraakAlarmsysteem woning Alarmsysteem bedrijfWoningbeveiligingAlarminstallatie woonhuis