LARCOZ is opgericht vanuit de gedachte en wens het verschil te kunnen maken in betrokkenheid, servicegerichtheid en het leveren van maatwerkoplossingen binnen beveiligingstoepassingen, data/netwerk infrastructuren en werkplekinrichting.

De diensten van LARCOZ zijn zeer breed. Wij adviseren, inventariseren, leveren, installeren, certificeren en onderhouden complete beveiligingsinstallaties, zoals: alarmsystemen, (IP) camerasystemen, brandmeldinstallaties, toegangscontrole, datanetwerken en intercomsystemen. Bij de beveiliging van uw huis of bedrijf nemen wij ook de bouwkundige beveiliging, als goed hang- en sluitwerk, mee. Dit doen wij voor zowel particulieren als zakelijke markt.

Kies voor LARCOZ als VEB erkend beveiligingsbedrijf
LARCOZ is erkend door de Vereniging van Europese beveiligingsbedrijven (kortweg VEB). Wij zijn door de VEB tot twee keer toe genomineerd voor het Beste Beveiligingsbedrijf van het jaar. Wij zijn er trots op om jaar in, jaar uit de service en kwaliteit tot het hoogst mogelijke niveau te tillen en te houden.

Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om beveiligingsinstallaties en -adviezen. Juist daarom is het belangrijk te kiezen voor zekerheid en kwaliteit. Die wordt u geboden door een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf. Elke VEB Erkende Beveiligingsinstallateur heeft door ervaring en opleiding een specialisme binnen de beveiligingsbranche opgebouwd. Hij blijft op de hoogte van de nieuwste eisen en technische ontwikkelingen. Onder andere door het volgen van gerichte cursussen en opleidingen. Ook voldoet hij aan alle wettelijke eisen die gesteld zijn in de Wet PBR.

Alle medewerkers van LARCOZ hebben van de korpschef van politie Hollands-Midden een verklaring van betrouwbaarheid in het kader van de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus (PBR) ontvangen. De VEB erkenning alsmede de verklaring van politie geeft u extra zekerheid in ons een betrouwbare en professionele partner te hebben gevonden.

2022 VEB4 Erkend certificaat kwaliteitsregeling

LARCOZ volgt de laatste marktontwikkelingen, trends en technieken op de voet. Wij bieden onze klanten enkel bewezen kwaliteitssystemen aan die aan de zwaarste certificeringeisen voldoen. Ons werkterrein is voornamelijk de regio van Het Groene Hart, De Ronde Venen, De Randstad, Gooi en Vechtstreek.

LARCOZ staat voor maatwerk. Wij komen altijd bij u langs voor een inventarisatie en adviseren u uitgebreid over de mogelijkheden. Zo vinden wij met u de balans tussen de verschillende aspecten die het beste passen bij het object, zijn omgeving en niet te vergeten, zijn gebruikers. U heeft altijd één aanspreekpunt en met het afsluiten van een onderhouds- en servicecontract kan tevens een beroep gedaan worden op onze 24-uurs service. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de beveiliging.