Over LARCOZ

Over LARCOZ

Over LarcozLARCOZ is ontstaan vanuit de gedachte en wens het verschil te kunnen maken in betrokkenheid, servicegerichtheid en het leveren van maatwerk binnen beveiliging toepassingen, data en telecommunicatie. Arco Zuidam heeft LARCOZ in 2011 opgericht op basis van ruim 25 jaar ervaring in de beveiligings- en telecombranche.

De diensten van LARCOZ zijn zeer breed. Wij adviseren, inventariseren, leveren, installeren, certificeren en onderhouden complete installaties, zoals: alarmsystemen, (IP) camerasystemen, brandmeldinstallaties, toegangscontrole, datanetwerken, intercomsystemen en telefooncentrales. Bij de beveiliging van uw huis of bedrijf nemen wij ook de bouwkundige beveiliging, als goed hang- en sluitwerk, mee. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven.

Kies voor LARCOZ als VEB erkend beveiligingsbedrijf

LARCOZ is erkend door de Vereniging van Europese beveiligingsbedrijven (kortweg VEB). Zowel in 2017 als in 2020 zijn wij door de VEB genomineerd voor het Beste Beveiligingsbedrijf van het jaar. Wij zijn er trots op om jaar in, jaar uit de service en kwaliteit tot het hoogst mogelijke niveau te tillen en te houden.

afbeelding-larcoz-5-300x150Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om beveiligingsinstallaties en -adviezen. Juist daarom is het belangrijk te kiezen voor zekerheid en kwaliteit. Die wordt u geboden door een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf. Elke VEB Erkende Beveiligingsinstallateur heeft door ervaring en opleiding een specialisme binnen de beveiligingsbranche opgebouwd. Hij blijft op de hoogte van de nieuwste eisen en technische ontwikkelingen. Onder andere door het volgen van gerichte cursussen en opleidingen. Ook voldoet hij aan alle wettelijke eisen die gesteld zijn in de Wet PBR.

Alle medewerkers van LARCOZ hebben van de korpschef van politie Hollands-Midden een verklaring van betrouwbaarheid in het kader van de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus (PBR) ontvangen. De VEB erkenning alsmede de verklaring van politie geeft u extra zekerheid in ons een betrouwbare en professionele partner te hebben gevonden.

2022 VEB4 Erkend certificaat kwaliteitsregeling

LARCOZ volgt de laatste marktontwikkelingen, trends en technieken op de voet. Wij bieden onze klanten enkel bewezen kwaliteitssystemen aan die aan de zwaarste certificeringeisen voldoen. Wij kunnen dan ook in de omgeving van Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Woerden, Gouda, Waddinxveen en andere in de buurt liggende plaatsen beveiligingssystemen als alarmsystemen, video intercomsystemen, brandmeldinstallaties en camerabeveiliging in huizen en bedrijven installeren. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld het ontwerp en installatie van uw complete datanetwerk en telecommunicatie. Ook leveren en installeren wij losse componenten als koolmonoxide melders, watermelders, brandmelders, patchkasten, telefoontoestellen en headsets.

LARCOZ staat voor maatwerk. Wij komen altijd bij u langs voor een inventarisatie en adviseren u uitgebreid over de mogelijkheden van beveiliging, inbraakbeveiliging, data infrastructuur en telecommunicatie. Zo vinden wij met u de balans tussen de verschillende aspecten die het beste passen bij het object, zijn omgeving en niet te vergeten, zijn gebruikers. U heeft altijd één aanspreekpunt en met het afsluiten van een onderhouds- en servicecontract kan tevens een beroep gedaan worden op onze 24-uurs service. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de beveiliging.