Een draadloos huisalarm of een draadloos inbraakalarm zijn belangrijke maatregelen om diefstal bij inbraak te voorkomen. LARCOZ volgt de laatste marktontwikkelingen, trends en technieken op de voet. Wij bieden u enkel een draadloos huisalarm aan dat aan de zwaarste certificeringseisen voldoen.

draadloos-huisalarm-150x150Een alarmsysteem per woning maar ook bedrijfsbeveiliging is altijd maatwerk. Het doel van een draadloos huisalarm is per slot van rekening om uw huis inbraak veilig te maken. LARCOZ staat voor maatwerk. Voor een gepasteoplossing stelt LARCOZ altijd een beveiligingsplan samen. Goede inbraakpreventie is immers altijd een pakket aan maatregelen Dit beveiligingsplan omvat, naast bouwkundige en organisatorische maatregelen de elektronische beveiliging die uit een draadloos inbraakalarm kan bestaan.

Wij werken volgens de voorschriften van de VRKI die zijn opgesteld door het centrum criminaliteitspreventie en veiligheid (CCV). De vastgestelde risicoklasse (1 tm 4) is de handleiding voor de uit te voeren beveiligingsmaatregelen en het toepassen van het juiste alarmsysteem per woning zoals het installeren van een draadloos huisalarm. Indien nodig overleggen wij met uw verzekeraar om er zeker van te zijn dat de genomen maatregelen aan de gestelde eisen voldoen. Indien de installatie volledig is aangelegd en uitgevoerd conform de vastgestelde beveiligingsklasse kunnen wij de installatie certificeren met ene beveiligingscertificaat. Omdat wij een VEB erkend beveiligingsbedrijf zijn worden wij door iedere verzekeraar erkend en kunt u wellicht van een korting op de inboedelverzekering profiteren.

Maak uw inbraakbeveiliging draadloos. LARCOZ levert een draadloos inbraakalarm voor uw bedrijfspand, winkel of terrein. Wij kunnen ook camerabeveiliging thuis leveren. Dit alles kunnen wij installeren en nadien vanzelfsprekend onderhouden. Wij maken altijd gebruik van gedegen, bewezen kwaliteitsmerken voor elektronische beveiliging van uw huis. Door constante training blijven wij op de hoogte van de laatste technieken om uw huis inbraakveilig te maken. Onder de mogelijkheden van een draadloos huisalarm vallen service en bediening op afstand via een mobiele telefoon, modem of internet. Verder werken wij alleen met alarmcentrales die NCP zijn goedgekeurd en deze kunnen bedraad en/of draadloos zijn.

Klanten vonden ons via:
Alarmsystemen, camerabeveiliging thuis, camerabeveiliging, beveiligingscamera draadloosPowermax Express, Honeywell alarmsysteem, inbraak preventie, bedrijfsbeveiliging, huis inbraak veilig maken, inbraakbeveiliging voordeuralarminstallatie woning, huis beveiligen tegen inbraak, deur beveiligen tegen inbraak, beveiligingssysteem woning, raam beveiligen tegen inbraak, camerabeveiligingssysteem, VKB regeling 2014 camerabeveiliging, camera beveiliging draadloos, draadloos inbraak alarmwoning beveiligen tegen inbraak