Camerabeveiligingssysteem

nvh_160h_12_241-413x195-300x142Voor extra veiligheid van uzelf en uw naaste omgeving. Om te weten wie er voor uw deur staat of te zien met real live beelden wie er zich op uw terrein begeeft. Steeds meer bedrijven en particulieren investeren in camerabeveiligingssysteem. Een camerabeveiligingssysteem kan draadloos en bedraad.

Een camerabeveiligingssysteem kent vele voordelen. Allereerst werkt de aanwezigheid van beveiligingscamera’s preventief. Wanneer de inbreker de beveiligingscamera ziet, zal hij wel een tweede keer nadenken voordat hij over gaat tot actie. Hij wil natuurlijk niet zichtbaar in beeld. Opgeslagen camerabeelden zijn bewijsmateriaal en vergroten de pakkans.

De camerabeveiligingssystemen van LARCOZ kunnen IP of analoog zijn. Uiteraard leveren wij ook alle accessoires als switchen, monitoren, behuizingen, lenzen, etc. Een camerabeveiligingssysteem is maatwerk. Bij een camerabeveiligingssysteem staat de vraag: “wat wil ik zien” centraal. Aan de hand hiervan adviseren wij u en komen met een passende oplossing.

Goede beveiligingsapparatuur is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Met de huidige opname apparatuur en type camera’s kunt u overal ter wereld vanaf tablet, pc of smartphone uw bezittingen, bedrijf of terrein bekijken.

Een camerabeveiligingssysteem kan worden opgenomen in een beveiligingsplan of een op zichzelf staand beveiligingssysteem zijn. Wat is voor u een passende oplossing? Is camerabeveiliging een efficiënt middel om uw winkel te beveiligen tegen diefstal? Wij komen graag bij u aan voor een vrijblijvend inventarisatie- en adviesgesprek.

Onze producten