Hoe moeilijker het voor inbrekers is om binnen te komen, hoe kleiner de kans dat uw woning of bedrijf doelwit is. Zijn uw ramen en deuren goed beveiligd?

De buitenkant van uw woning of bedrijf is uw eerste bescherming. Inbrekers hebben vaak al aan een kleine opening (15 cm volgens de politie) genoeg om binnen te komen. Besteedt daarom, naast deurbeveiliging, extra aandacht aan het beveiligen van uw ramen tegen inbraak.

Ramen beveiligen tegen inbraak

Er zijn diverse manieren uw ramen te beveiligen tegen inbraak.
Een Secubar is een goede oplossing voor het beveiligen van kleine ramen, zoals ramen van het toilet of de badkamer, tegen inbraak. Een Secubar is een stang die ervoor zorgt dat de inbreker niet door het raam kan kruipen.

Secustrips zijn eveneens een bijzonder effectief middel uw ramen of deuren te beveiligen tegen inbraak. Een Secustrip bestaat uit twee stalen strips, geheel op maat en kleur gemaakt, die eenvoudig op kozijn en deur zijn te monteren. Geen inbreker krijgt hier een koevoet tussen.

Inbraak werende raamfolie wordt aan de binnenzijde van uw ramen aangebracht. De folie beveiligd niet alleen uw ramen tegen inbraak, het zorgt er ook voor dat de scherven vast blijven zitten.

Een elektronisch inbraakalarmsysteem beveiligd meer dan alleen uw ramen of deur tegen inbraak. Door het plaatsen van magneetcontacten of trilcontacten (dit kan ook draadloos) op raam, deur en kozijn, gaan bij ontwrichting of opening diverse signaalgevers af.

Het beveiligen van uw ramen tegen inbraak doet u uiteraard ook met goedgekeurd hang- en sluitwerk. Vergeet vooral niet deze te gebruiken als u niet aanwezig bent. Doe ramen en deuren altijd op slot als u niet thuis bent of gaat slapen.

LARCOZ is specialist op het gebied van inbraakbeveiliging. Er zijn tal van manieren uw ramen en deuren te beveiligen tegen inbraak. Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden. Wij komen graag vrijblijvend bij u aan voor een inventarisatie- en adviesgesprek, want ook het beveiligen van uw ramen en deuren tegen inbraak is maatwerk.

Neem contact op

Klanten vonden ons via:
Alarmsystemen, camerabeveiliging thuis, camerabeveiliging, beveiligingscamera draadloosPowermax Express, Honeywell alarmsysteem, inbraak preventie, bedrijfsbeveiliging, huis inbraak veilig maken, inbraakbeveiliging voordeur, draadloos huisalarm, alarminstallatie woning, huis beveiligen tegen inbraak, deur beveiligen tegen inbraak, beveiligingssysteem woningcamerabeveiligingssysteem, VKB regeling 2014 camerabeveiliging, camera beveiliging draadloos, draadloos inbraak alarmwoning beveiligen tegen inbraak, inbraakbeveiliging draadloos