Steeds meer woonhuis eigenaren kiezen ervoor hun woonhuis te voorzien van een Alarminstallatie. De razendsnelle ontwikkelingen zorgen ervoor dat er tal van mogelijkheden zijn om een Alarminstallatie in uw woonhuis te installeren. Voor ieder budget en voor iedere situatie is er een passende oplossing te vinden.

LARCOZ is specialist in het leveren en aanleggen van eenvoudige tot meest geavanceerde alarminstallaties in woonhuizen en bedrijfspanden. Een alarminstallatie in uw woonhuis is meestal met een dag vakkundig en professioneel geregeld. LARCOZ werkt met de alarminstallaties van marktleiders als Honeywell, Visonic en DSC.

Op de alarminstallatie kunnen tal van sensoren, contacten en signaalgevers worden aangesloten. Deze alarmeren direct de alarmcentrale wanneer er iets gaande is of als ze geforceerd worden. De alarmcentrale zendt de alarmmelding direct door naar de meldkamer of naar uw mobiele telefoon.

 

 

Wij sluiten onze systemen aan op de meldkamer van SMC.  Ook kunt u ervoor kiezen enkel de signaalgevers zoals het flitslicht en/of de sirene te laten afgaan. U zelf, omwonenden en politie zien en horen dan direct waar er een calamiteit is.

Met een Alarminstallatie in uw woonhuis kunt u niet alleen uw woonhuis beveiligen tegen inbraak. Er bestaat ook de mogelijkheid diverse signaalgevers op de Alarminstallatie aan te sluiten als rookmelders, CO melders, watermelders en glasbreukmelders. Kortom bijna alles is mogelijk. U bepaalt de mate van zekerheid en beveiliging. Wij geven u advies en leggen de mogelijkheden voor. Met u kiezen we de maatregelen die aansluiten op uw wensen, behoeften en eventuele eisen van de verzekeraar.

LARCOZ is een VEB erkend beveiligingsbedrijf. De Alarminstallatie leveren wij gecertificeerd op.

Voorkomen is beter dan genezen, neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.