Honeywell-alarmsysteem-Galaxy-150x150Woonhuisbeveiliging luxe of noodzaak?

Met een alarmsysteem in uw woning verkleint u de kans aanzienlijk dat u doelwit wordt van inbrekers of ander ongewenst bezoek. Vanuit een alarmsysteem gaat een grote preventieve werking. Inbrekers worden immers liever niet betrapt en kiezen daarom liever voor een niet beveiligde woning. Een gemakkelijke stelregel hierbij is; zorg dat uw woonhuis beter beveiligd is dan dat van de buren.
Offerte aanvragen

Of neem direct contact op.
LARCOZ is een VEB erkend Beveiligingsbedrijf. Hiermee kiest u dus voor service en betrouwbaarheid. Wij werken voor een alarmsysteem in uw woning met diverse gerenommeerde, bewezen kwaliteitsmerken. Afhankelijk van uw wensen, eisen en behoeften kunnen deze van eenvoudig en makkelijk bedienbaar tot complexe alarmsystemen met meerder functionaliteiten zijn.

POWERMAXPLUS-150x150 GalaxyFlex-150x150
De Powermax van Visonic is een uitstekend en makkelijk bedienbaar alarmsysteem voor woonhuizen. Dit is een draadloos systeem. De Honeywell Galaxy Flex centrale is een gebruiksvriendelijke centrale voor kleine tot middelgrote installaties en kan zowel bedraad als draadloos zijn.

Alarmsysteem op maat

Beveiligen is maatwerk. Ieder woonhuis is anders en iedere bewoner heeft eigen eisen. Daarom maken wij altijd eerst een afspraak met u. Naast dat het fijn is met elkaar kennis te maken stellen wij aan de hand van uw wensen en eisen altijd een beveiligingsplan op. Persoonlijk contact en een oplossing die aansluit op uw wensen is precies waar LARCOZ voor staat.
Contact opnemen
Logo-SMC-300x149Doormelding van het alarmsystemen bij calamiteit kan middels SMS, App of doormelding naar de meldkamer. LARCOZ sluit haar aansluitingen aan op de meldkamer van SMC.

Alarmsysteem bedrijfspand

Flex-20-150x150Er zijn nogal wat aanbieders als we het hebben om beveiligings- en alarmsystemen. Juist daarom is het belangrijk om u uitgebreid te laten adviseren door een specialist. Kies voor de zekerheid en kwaliteit die wordt geboden door een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Elke beveiligingsmonteur is specialist in het vak en voldoet aan de wettelijk gestelde eisen. Een alarmsysteem in een bedrijfspand moet voldoen aan andere eisen dan een beveiligingssysteem bij een particuliere woning. De mate van beveiliging is volledig afhankelijk van de eisen die u stelt. LARCOZ heeft ruime ervaring met zowel het installeren van een alarmsysteem voor een bedrijfspand als voor een woning. In 80% van de gevallen is er sprake van gelegenheidsinbrekers. Deze zijn uit op snel succes en komen in actie zodra zij een woonhuis of bedrijfspand zonder alarmsysteem herkennen. Met behulp van een schroevendraaier of tang zijn zij binnen enkele seconden binnen. Dit type inbrekers en ook de overige 20% kunt u ontmoedigen door uw pand te beveiligen. Laat u niet verrassen en maak gebruik van vrijblijvend advies voor een alarmsysteem in uw bedrijfspand of woonhuis. Voor meer informatie is LARCOZ dagelijks bereikbaar op (0172) – 418 958.

 

AlarmsystemenCamerabeveiligingBeveiligingscamera draadloosPowermax ExpressHoneywell alarmsysteemVKB regeling 2014 camerabeveiligingDraadloos inbraak alarmWoning beveiligen tegen inbraakAlarmsysteem bedrijf Huisalarm