Alarmsysteem bedrijf

honeywell-galaxy-dimension-150x150Een goed alarmsysteem in uw bedrijf is tegenwoordig meer noodzaak dan luxe. Ook stellen verzekeraars hier steeds hogere eisen. Innovatieve ontwikkelingen zorgen ervoor dat de mogelijkheden voor een alarmsysteem in uw bedrijf eindeloos zijn. Afhankelijk van het resultaat dat u wilt bereiken kan het alarmsysteem in uw bedrijf een alarmmelding geven bij detectie van bijvoorbeeld openbreken van deuren en ramen, glasbreuk, bewegingen, rook of koolmonoxide. Signaalgevers als het flitslicht, sirene en/of doormelding naar meldkamer kunnen dan in werking treden.

Neem direct contact op.

Totale bedrijfsbeveiliging waarbij alarm- en toegangscontrolefunctionaliteiten naadloos op elkaar aansluiten behoren eveneens tot de mogelijkheden. De Galaxy Dimension GD96 is de oplossing op het hoogste beveiligingsniveau en heeft een scala aan functionaliteiten.
Kiest of eist uw verzekeraar een doormelding van het alarmsysteem naar de meldkamer dan heeft LARCOZ ook hier een samenwerking met een van de beste meldkamers van Nederland welke als enige een complete back-up centrale heeft. LARCOZ brengt haar aansluitingen onder bij de meldkamer SMC.

Meldkamer-SMC-300x93

Alarmsysteem in uw bedrijf van LARCOZ

Een alarmsysteem voor uw woning of bedrijf is altijd maatwerk. Er dienen tal van keuzes gemaakt te worden voordat het geschikte alarmsysteem in uw bedrijf kan worden geïnstalleerd. Daarom komen wij altijd bij u langs om een PvE en een helder beveiligingsplan op te stellen. Hierbij worden uw wensen in kaart gebracht en gekeken naar de eisen van de verzekeraar. Op basis van deze gegevens en de situatie ter plaatse worden de mogelijkheden besproken.

Beveiliging bedrijfspand

woningbeveiliging-300x125De beste aanpak voor goede beveiliging van uw bedrijfspand omvat verschillende maatregelen die samen garant staan voor een optimaal resultaat. Naast een alarminstallatie is ook camerabeveiliging een goede aanvulling uw bedrijfspand te beschermen tegen ongewenst bezoek. Vanuit camerabeveiliging gaat een grote preventieve werking. Ook kunt u op afstand via smartphone, tablet of pc uw eigendommen in de gaten houden.

Meer informatie over een alarmsysteem in uw bedrijf

LARCOZ is een VEB erkend Beveiligingsbedrijf. Onze medewerkers blijven door trainingen en cursussen op de hoogte van de laatste technieken, wet- en regelgevingen. Onze beveiligingssystemen voldoen aan de strengste eisen en zijn allemaal gekeurd. Wij zijn specialist in het installeren van eenvoudige tot zeer geavanceerde beveiligingssystemen.
Voor meer informatie over een alarmsysteem in uw bedrijf, of een offerte op maat, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via telefoonnummer (0172) – 418 958. Naast de installatie van alarmsystemen kunt u bij LARCOZ ook terecht voor telecomoplossingen, toegangscontrolesystemen, databekabeling en intercomsystemen.

Contact opnemen

Beveiligingssysteem woningRaam beveiligen tegen inbraakCamerabeveiligingssysteemVKB regeling 2014 camerabeveiligingCamera beveiliging draadloosAlarmsysteem woningHuisalarmWoningbeveiligingBeveiligingsinstallatieAlarminstallatie woonhuis