afbeelding-larcoz-3-150x150Goede woningbeveiliging zorgt ervoor dat inbrekers uw woning sneller links laten liggen. De meeste dieven zijn gelegenheidsinbrekers en gaan voor de snelle buit. Een goed beveiligde woning is voor hen niet aantrekkelijk. Het is daarom goed eens kritisch naar de woningbeveiliging te kijken. Bekijk uw woning eens door de ogen van een inbreker. Wat zijn de zwakke plekken?
LARCOZ is specialist op het gebied van woningbeveiliging en bedrijfspandbeveiliging. Voor iedere situatie is er een passende oplossing.

Of neem direct contact op.

Vormen van woningbeveiliging

Een woning kunt u op diverse manieren beveiligen. Een vorm van woningbeveiliging is de bouwkundige beveiliging. Goed hang- en sluitwerk is een minimaal vereiste. Doe ook altijd uw ramen en deuren op slot als u er niet bent. Andere manieren om deuren en ramen te beveiligen zijn het aanbrengen van een SecuBar of Secustrip.

SecuBar-Tbar-S1-150x150 secuproducts-secustrip-type-2-twin-plus-skg-150x150
SecuBar SecuStrip

Een andere vorm van woningbeveiliging is het aanbrengen van een alarmsysteem en/of camerasysteem. Hier gaat tevens een grote preventieve werking vanuit omdat dit vaak via de straat zichtbaar is door de aanwezigheid van camera’s en het flitslicht of sirene op de gevel.
Omdat beveiligen maatwerk is, komen we altijd vrijblijvend bij u langs voor een nadere kennismaking. Samen met u bekijken wij het te beveiligen object en zoeken de juiste balans tussen wensen, vereisten, mogelijkheden en kosten. LARCOZ werkt enkel met gerenommeerde bewezen kwaliteitsmerken als Honeywell, de Galaxy G2 serie en de Galaxy Flex 3 serie, Visonic, De Powermax serie en merken, Novus, Hikvision, Siedle, Comelit, etc.
U heeft binnen LARCOZ altijd één contactpersoon van eerste ontmoeting tot de complete nazorg en service.

Pandbeveiliging

De beste aanpak voor pandbeveiliging omvat verschillende maatregelen die samen garant staan voor een optimaal resultaat. Naast een alarminstallatie is ook camerabeveiliging een goede aanvulling uw (bedrijf) pand te beschermen tegen ongewenst bezoek. Vanuit camerabeveiliging gaat een grote preventieve werking. Ook kunt u op afstand via smartphone, tablet of pc uw woning- of pandbeveiliging in de gaten houden.

woningbeveiliging-300x125

Woningbeveiliging aanschaffen

LARCOZ is een VEB erkend Beveiligingsbedrijf. Onze medewerkers blijven door trainingen en cursussen op de hoogte van de laatste technieken, wet- en regelgevingen. Onze beveiligingssystemen voldoen aan de strengste eisen en zijn allemaal gekeurd. Wij zijn specialist in het installeren van eenvoudige tot zeer geavanceerde beveiligingssystemen.
Wilt u meer weten over woningbeveiliging? Neem contact op met onze medewerkers en ontvang vrijblijvend advies op maat. Wij zijn bereikbaar via (0172) – 418958.
Veilig wonen en werken wil toch iedereen?

AlarmsystemenCamerabeveiligingRaam beveiligen tegen inbraakDraadloos inbraak alarmWoning beveiligen tegen inbraakAlarmsysteem woningAlarmsysteem bedrijfHuisalarmBeveiligingsinstallatieAlarminstallatie woonhuis