Met toegangscontrole bepaalt u wie op welk moment waar toegang heeft tot uw gebouw. Wij hebben complete oplossingen van draadloze en bedrade toegangscontrole systemen. Van standalone oplossingen tot online en webbased systemen.

Uw medewerkers, bezoekers, gasten en/of klanten kunnen alleen door middel van een controle het gebouw en/of een bepaalde ruimte in het gebouw betreden. In het verleden waren vooral overheidsinstellingen, banken, grote (chemische) bedrijven en bedrijven waar veel gevoelige informatie verwerkt wordt, voorzien van een toegangscontrole systeem. Tegenwoordig kiezen ook veel sportscholen, kinderdagverblijven, stadions en kleine kantoren voor een vorm van toegangscontrole.

De voordelen van toegangscontrole:

  • Hoge mate van veiligheid; u weet precies wie, waar en wanneer is geweest. Ook in geval van calamiteit weet u precies wie er binnen zijn.
  • Gebruiksvriendelijk; eenvoudig beheer van elektronische sleutels.
  • Één tag, scan, code of kaart voor meerdere deuren.
  • Te combineren met andere functionaliteiten zoals tijdsregistratie, een intercomsysteem, camera-, brand-, en inbraaksysteem.
  • Kostenbesparend ten opzichte van traditionele sleutels; geen sleutels en cilinders te vervangen bij verlies. Maar ook minder diefstal omdat het ongeoorloofd betreden van ruimtes tot het verleden behoort.
  • Binnen en buiten toepasbaar.

Wij werken exclusief met de systemen van PAXTON en zijn gecertificeerd installateur. PAXTON is een toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrole, video management en deurintercomsysteem. Met de producten van PAXTON kunnen wij op een flexibele manier voor u de beste oplossing samenstellen.

Online

Online Toegangscontrole

Paxton Net2 is een gebruiksvriendelijk online toegangscontrolesysteem waarmee u een gecentraliseerd toegangsbeheer heeft.

Webbased Toegangscontrole

Dit veelzijdige systeem combineert toegangscontrole en videomanagement in één eenvoudige oplossing.

Stand alone

Standalone oplossingen

Standalone toegangscontrolesystemen bestaan meestal maar uit één of twee lezers of keypads die zijn aangesloten op een elektrisch slot van een deur of poort.

Biometrisch

Biometrische Toegangscontrole

De minst fraudegevoelige oplossing voor toegangscontrole op het allerhoogste veiligheidsniveau.

Toegangscontrole en de wet persoonsgegevens

Regels gebruik biometrie

Het gebruik van Biometrie mag als er een wettelijke uitzondering geldt op het verbod om biometrische gegevens te gebruiken voor identificatie.

paxton certified