Verklein de kans op een inbraak. Feit is dat gebouwen die zijn voorzien van een beveiligingsinstallatie minder vaak doelwit zijn van inbraken of ander vandalisme. LARCOZ heeft diverse beveiligingsinstallaties in het assortiment.
Goede inbraakbeveiliging is een pakket aan maatregelen en is altijd maatwerk. Wij maken daarom altijd eerst een afspraak met u voor een nadere kennismaking en afstemming van wensen, mogelijkheden en vereisten. Dit nemen wij op in een beveiligingsplan met vrijblijvende offerte.
Offerte aanvragen

Of neem direct contact op.
LARCOZ is uw partner voor de volgende beveiligingsinstallaties:
Galaxy-gd-48-150x150Diverse gecertificeerde en goedgekeurde alarmsystemen, Bedraad of draadloos. Van eenvoudige beveiligingsinstallaties tot geavanceerde systemen met geïntegreerde toegangscontrole functies. Op de centrale kunnen diverse signaalgevers en detectoren als magneetcontacten, bewegingscensoren, glasbreukmelder, overvalknoppen, flitslichten, sirenes, rookmelder, koolmonoxidemelders, mistgeneratoren of een goede beveiligingscamera worden aangesloten. Een alarmsysteen kan doormelden naar mobiel of meldkamer.

Goede beveiligingscamera

Novus-nvip-5dn7021dir2-p0-150x150Beveiliging middels een goede beveiligingscamera kent vele voordelen.
– De aanwezigheid van een goede beveiligingscamera zorgt voor een preventieve werking.
– U heeft altijd toezicht op uw terrein middels pc, smartphone of tablet.
– Camerabeelden zijn vast te leggen. Dit maakt alarmverificatie mogelijk.

Gira-Rookmelder-150x150Brand- en of rookdetectie Beveiliging middels rook- en koolmonixide detectie. Deze kunnen als zelfstandig beveiligingsinstallatie (draadloos) geïnstalleerd worden of gekoppeld aan een alarminstallatie of brandmeldinstallatie

Toegangscontrole-Paxton-150x150Beveiliging middels toegangscontrole beschermt u tegen ongeoorloofde toegang tot ruimtes en informatie. Toegangssystemen zijn geschikt voor de meest uiteenlopende situaties. De mogelijkheden variëren van kleine systemen tot grote geïntegreerde toegangsverleningssystemen die te koppelen zijn aan bijvoorbeeld tijdregistraties.

Meer informatie over een beveiligingsinstallatie

Wat zijn voor u de beste oplossingen voor aanschaf van en beveiligingsinstallatie? Neem contact met ons op via (0172) – 418958 en vraag naar de mogelijkheden. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u voor een advies op maat.
Contact opnemen

AlarmsystemenHuis inbraak veilig makenInbraakbeveiliging voordeurBeveiligingssysteem woningAlarmsysteem woningAlarmsysteem bedrijfHuisalarmWoningbeveiligingAlarminstallatie woonhuis