huis-beveiligen-tegen-inbraakIn 80% van de gevallen van woninginbraak gaat het om gelegenheidsinbrekers. Ze zijn uit op snel succes en gemak. Een gelegenheidsinbreker komt in actie als ze een woonhuis zien waar op een eenvoudige wijze binnen te dringen is. Hiervoor gebruiken ze vaak klein materiaal als een tang of een schroevendraaier. In enkele seconden zijn ze binnen.

De gelegenheidsinbreker als ook de andere 20% van de inbrekers kunt u ontmoedigen door uw huis te beveiligen tegen inbraak. Een goed beveiligde woning laat de inbreker liever links liggen. Een simpele regel is; zorg dat uw huis beter beveiligd is dan het huis van uw buren.

Een doeltreffende en preventieve manier om het huis te beveiligen tegen inbraak is,
naast het aanleggen van een camerasysteem, het aanbrengen van een alarmsysteem. Een prettig idee dat wanneer u niet thuis bent of gewoon ligt te slapen er signaalgevers als sirene, flitslicht en/of doormeldingen naar meldkamer in werking treden als er ongenodigde gasten bij u binnen proberen te komen of zijn.

Huis beveiligen tegen inbraak door LARCOZ

Het huis beveiligen tegen inbraak is geen overbodige luxe meer. Sta eens stil bij de beveiliging van uw woning. Bekijk uw woning eens door de ogen van een inbreker.

LARCOZ beveiliging is totaalleverancier en installateur van inbraakbeveiligingssystemen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen. Uw huis beveiligen tegen inbraak kan op diverse manieren als bouwkundig (o.a. goed hang- en sluitwerk, Secustrips, traliewerk) en/of elektronisch (o.a. alarmsysteem met bewegingsmelders, raam- en deurcontacten, mistgeneratoren, infraroodbeveiliging en goede schrikverlichting).

LARCOZ is een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Kiest u voor LARCOZ als partner dan kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend risico- inventarisatie gesprek. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden om uw huis te beveiligen tegen inbraak. Toegespitst op uw unieke situatie.

Maak uw huis inbraakveilig want plezierig en veilig wonen wil toch iedereen!

Neem contact op.

Klanten vonden ons via:
Alarmsystemen, camerabeveiliging thuis, camerabeveiliging, beveiligingscamera draadloosPowermax Express, Honeywell alarmsysteem, inbraak preventie, bedrijfsbeveiliging, huis inbraak veilig maken, inbraakbeveiliging voordeur, draadloos huisalarm, alarminstallatie woningdeur beveiligen tegen inbraak, beveiligingssysteem woning, raam beveiligen tegen inbraak, camerabeveiligingssysteem, VKB regeling 2014 camerabeveiliging, camera beveiliging draadloos, draadloos inbraak alarmwoning beveiligen tegen inbraak