Bent u op zoek naar een alarmsysteem voor uw woning? LARCOZ is specialist in inbraakbeveiliging en levert maatwerk als het gaat om een alarmsysteem voor uw woning.

Uw woning beveiligen tegen inbraak kunt u met een gerust hart overlaten aan de experts van LARCOZ. De kern van elke alarminstallatie voor een woning die LARCOZ installeert bestaat uit een inbraakcentrale of inbraakpaneel. Hierop kunnen verschillende elementen worden aangesloten zoals inbraakbeveiliging op ramen en inbraakbeveiliging op de voordeur, bewegingsmelders, deur- en raamcontacten, glasbreukmelders, rookmelders, koolmonoxidemelders, watermelders, overvalmelders, sirenes en flitsers.

Voor een alarmsysteem in uw woning werken wij hoofdzakelijk met de merken Honeywell en Visonic. Deze merken leveren bewezen kwaliteitsproducten en kunnen een bedraad of draadloos huisalarm omvatten. Tot de uitgebreide functionaliteit behoort tevens doormelding van het systeem naar meerdere (mobiele) telefoonnummers of PAC (Particuliere Alarm Centrale of meldkamer). Tot slot melden we met enig trots dat ook het nieuwe alarmsysteem met camera van Honeywell, de Galaxy Flex-centrale versie 3 aan het leveringspakket van LARCOZ is toegevoegd als onderdeel van de alarminstallatie in uw woning. Deze heeft een ingebouwde camera.

LARCOZ installeert naar wens inbraakbeveiliging draadloos of bedraad. Met deze systemen kunt u niet alleen uw huis inbraakveilig maken, ook het voorkomen van inbraak staat centraal in de dienstverlening van LARCOZ. Zo kunt u camerabeveiliging thuis installeren om kwaadwillenden op afstand houden. Inbrekers hebben immers een hekel aan camerabeveiliging, omdat ze mogelijk herkenbaar in beeld kunnen worden gebracht wat de opsporing gemakkelijker maakt.

LARCOZ staat voor totaalbeveiliging en levert niet alleen de alarminstallatie voor uw woning maar ook beveiligingstoepassingen voor uw bedrijfspand, winkel of terrein. Het leveren, installeren, certificeren van alarmsystemen als ook het onderhouden van alarmsystemen doen wij vanuit Alphen aan den Rijn in omliggende plaatsen.

Neem voor meer informatie contact op.

Klanten vonden ons via:
Alarmsystemen, camerabeveiliging thuis, camerabeveiliging, beveiligingscamera draadloosPowermax Express, Honeywell alarmsysteem, inbraak preventie, bedrijfsbeveiliging, huis inbraak veilig maken, inbraakbeveiliging voordeur, draadloos huisalarm, alarminstallatie woning, huis beveiligen tegen inbraak, deur beveiligen tegen inbraak, beveiligingssysteem woning, raam beveiligen tegen inbraak, camerabeveiligingssysteem, VKB regeling 2014 camerabeveiliging, camera beveiliging draadloos, draadloos inbraak alarmwoning beveiligen tegen inbraak