Net als wij zien ook inbrekers uw deur als entree van uw woning of bedrijf. Een makkelijke manier om uw woning of bedrijf binnen te komen. Daarom is het belangrijk dat de deur goed beveiligd wordt tegen inbraak. Dit kan middels bouwkundige en/of elektronische maatregelen.

Uw deur beveiligen tegen inbraak kan op diverse manieren.
De basis ligt natuurlijk bij goedgekeurd hang- en sluitwerk. Doe uw deur altijd op slot bij slapen of weggaan. Tevens hebben inbrekers een hekel aan licht, dus is het aan te bevelen om een goede buitenlamp met bewegingssensor op te hangen.

Uiteraard zijn er nog meer manieren om uw deur goed te beveiligen tegen inbraak. Zo kunt u uw deur beveiligen middels een Secustrip.

afbeelding-larcoz-1Een Secustrip bestaat uit twee stalen strips. Deze worden geheel voor u op maat gemaakt en desgewenst in de kleur van uw kozijn en deur gespoten. De twee stalen delen plaatsen wij op deur en kozijn. Inbrekers kunnen de deur dan niet meer openen middels schroevendraaier of breekijzer.

Een elektronisch inbraakalarmsysteem is een voorbeeld van een systeem dat meer dan alleen uw deur beveiligd tegen inbraak. O.a. op uw deur plaatsen wij magneetcontacten en/of trilcontacten. Bij ontwrichting of opening treden direct de signaalgevers in werking.

afbeelding-larcoz-2 (1)Inbrekers worden steeds brutaler. Tegenwoordig bellen ze gewoon aan om u vervolgens te overmeesteren en binnen te dringen. Om te horen en zien wie er voor u deur staat kunt u kiezen voor het beveiligen van uw deur middels een intercomsysteem. Met een intercom kunt u, zonder de deur te openen, horen en zien wie er voor uw deur staat. U bepaalt zelf wie u binnen laat!

LARCOZ is specialist op het gebied van inbraakbeveiliging. Er zijn tal van manieren uw ramen en deuren te beveiligen tegen inbraak. Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden. Wij komen graag vrijblijvend bij u aan voor een inventarisatie- en adviesgesprek, want ook het beveiligen van uw deuren tegen inbraak is maatwerk.

Neem contact op 

Klanten vonden ons via:
Alarmsystemen, camerabeveiliging thuis, camerabeveiliging, beveiligingscamera draadloosPowermax Express, Honeywell alarmsysteem, inbraak preventie, bedrijfsbeveiliging, huis inbraak veilig maken, inbraakbeveiliging voordeur, draadloos huisalarm, alarminstallatie woning, huis beveiligen tegen inbraakbeveiligingssysteem woning, raam beveiligen tegen inbraak, camerabeveiligingssysteem, VKB regeling 2014 camerabeveiliging, camera beveiliging draadloos, draadloos inbraak alarmwoning beveiligen tegen inbraak