Bedrijfsbeveiliging

Een bedrijf is een kostbaar bezit. Niet alleen het bedrijfspand vertegenwoordigt waardevolle activa, ook de bedrijfsvoorraad en geautomatiseerde systemen zoals computers, servers en printers zijn kostbare investeringen die we willen beschermen. Elektronische bedrijfsbeveiliging, onder meer met een camerabeveiliging of alarminstallatie die beide draadloos of bedraad kunnen zijn, is dan ook een onderwerp dat hoog op de agenda zou moeten staan van elke ondernemer. Maar hoe pak je dat aan?

Als het gaat om bedrijfsbeveiliging dan heeft u in LARCOZ in Alphen aan den Rijn een goede partij gevonden. De diensten van LARCOZ zijn zeer breed. Wij adviseren, inventariseren, leveren, installeren, certificeren en onderhouden complete installaties zoals camerabeveiliging, alarmsystemen die bedraad of draadloos kunnen zijn en toegangscontrole. De beste aanpak voor een goede bedrijfsbeveiliging omvat verschillende maatregelen die samen garant staan voor een optimaal beveiligd bedrijfspand. Deze maatregelen nemen wij op in een speciaal op maat gemaakt beveiligingsplan. Naast de organisatorische en bouwkundige maatregelen staat hierin ook het elektronische beveiligingsadvies.

Bouwkundige maatregelen zijn gekeurd en inbraakbestendig hang- en sluitwerk zoals dievenklauwen, veiligheidssloten, veiligheidscilinders, veiligheidsbeslag en aanvullende vergrendelingen op ramen en deuren. Maar ook traliewerk en eventueel glasafschermingen behoren tot het arsenaal van LARCOZ.

Goede inbraakpreventie is een afstemming van allerlei maatregelen. Maak het inbrekers moeilijk en maak organisatorisch goede afspraken over bijvoorbeeld het afsluiten In aanvulling op deze maatregelen zijn inbraak preventie in de vorm van intercomsystemen, alarmsystemen en camerabeveiliging draadloos onmisbaar voor elke ondernemer. LARCOZ geeft u graag advies op maat. Uiteindelijk is de inbraakgevoelighied voor ieder bedrijfspand anders.

Naast de zakelijke markt heeft LARCOZ een uitgebreid pakket aan diensten voor particulieren die hun woning beveiligen tegen inbraak. Dit houdt niet op bij inbraakbeveiliging van ramen of inbraakbeveiliging van de voordeur maar gaat veel verder dan dat. Je huis beveiligen tegen inbraak door middel van een beveiligingscamera draadloos is in dat geval een goed begin als onderdeel van een totaal beveiligingssysteem van uw woning. Wilt u meer weten over bedrijfsbeveiliging of de elektronische beveiliging van uw huis? Neem dan contact op met LARCOZ en vraag naar de mogelijkheden.