Het is weer wintertijd. De donkere avonden laten traditiegetrouw een groei in het aantal inbraken zien. Vooral in de late namiddag of vroege avond. Want als het vroeg donker is en er brandt op dat moment geen licht in een woning, weet een inbreker dat er niemand thuis is. verscherp uw inbraakbeveiliging.

Naast materiële schade aan de woning of spullen de gestolen worden, kan er ook andere schade optreden. Zoals het verliezen van je gevoel van veiligheid.

Onderstaand een aantal tips om de kans op een inbraak aanzienlijk te verkleinen.
Zorg ervoor dat de buitenzijde van de woning goed verlicht is. Eventueel door lampen met een bewegingssensor.

Zorg ervoor dat je huis er bewoont uitziet wanneer je weggaat. Schakel de verlichting met een tijdschakelaar.

Zorg voor goed hang- en sluitwerk bij alle ramen en deuren. Doe deuren ook echt op slot.

Is er een buurtwhatsapp actief? Meld je dan hiervoor aan, of richt er zelf een op.

Van een alarmsysteem en camerasysteem gaat een grote preventieve werking uit. De meeste inbrekers slaan een goed beveiligde woningen liever over omdat de pakkans vele malen groter is.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van camerabeveiliging en/of een alarmsysteem? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. 

continue reading

Related Posts

  • 116 words0,6 min read

    Eerder informeerden wij u over de wijziging van het IP Adres van de Honeywell Push server. Wij melden u dat de “oude server” vanaf 30 september 2023 offline zou gaan. Echter, Honeywell heeft ons onlangs gemeld dat, door onvoorziene omstandigheden, de datum vervroegd is naar woensdag 30 Augustus.  Tot en met 30 augustus 2023 zullen zowel de “oude” als de nieuwe server online zijn. Tot en […]

  • 176 words0,9 min read

    Update GX Remote Control App Belangrijk nieuws voor alle gebruikers van de GX Remote Control App. Met het oog op een geplande overstap naar een nieuwe server vragen wij uw aandacht voor het volgende: De huidige server, die Honeywell momenteel gebruikt voor push-notificaties t.b.v. de Galaxy Dimension en Galaxy Flex inbraaksystemen, zal binnen afzienbare tijd vervangen worden door een volledig nieuwe server. Dit om […]