Standalone toegangscontrolesystemen bestaan meestal maar uit één of twee lezers of keypads die zijn aangesloten op een elektrisch slot van een deur of poort. Het is een offline toegangscontrolesysteem en de meest eenvoudige manier om uw gebouw, een ruimte of een bepaalde werkkamer te beveiligen. Het is eenvoudig om gebruikers aan te maken of te verwijderen.

Standalone systemen zijn er voor binnen- en buitendeuren.

Standalone oplossing
PAXTON Compact

Binnendeuren
Bij binnendeuren kiezen wij voor het Compact of Paxlock systeem.

De PAXTON Compact is een lezer of keypad en een controller in één behuizing. Het systeem wordt aangesloten op de elektrische vergrendeling. U maakt hier dus gebruik van een elektronische sleutel in plaats van de traditionele sleutels. Elektronische sleutels kunnen eenvoudig worden in- en uitgeprogrammeerd.

De PAXTON Paxlock is ter vervanging van uw huidige deurbeslag. Het deurbeslag van de Paxlock heeft een lezer en een controller. Het systeem werkt op batterijen en is daardoor volledig draadloos.

De Paxlock is een veelzijdig toegangscontrolesysteem. Het is te gebruiken als standalone oplossing maar kan ook als onderdeel van een online of webbased oplossing dienen.

Er is een Paxlock voor binnen- en buitendeuren beschikbaar.

Buitendeuren
Bij buitendeuren kiezen wij voor de Paxton Switch2 of Paxton Entry.

De Paxton Switch2 heeft een hoger veiligheidsniveau en bestaat uit een aparte Switch2 deurcontroller en een lezer.
De Switch2 deurcontroller wordt geplaatst aan de binnenkant van de deur. De controller werkt in combinatie met de lezer of het keypad.

Het Paxton Entry deurintercomsysteem bestaat uit een buitenpost, deurcontroller en een binnenpost.
De Entry kan, naast intercomsystem ook, als offline standalone toegangscontrolesysteem worden gebruikt met de Compact kaart of tag.
In combinatie met het Paxton 10 webbased toegangscontrole en videomanagementsysteem kan de Entry ook volledig online worden gebruikt.

Paxton Entry