Paxton10 is een alles in één oplossing voor de beveiliging van uw gebouw. Dit veelzijdige systeem combineert toegangscontrole en videomanagement in één eenvoudige oplossing. Via de webbased interface heeft u toegang tot uw Paxton10 systeem. Vanaf elk apparaat met een internetverbinding en webbrouwser kunt u op elk moment van de dag uw systeem beheren; controleer de toegang tot uw gebouw en bekijk live videobeelden.

Webbased toegangscontrole 2
Webbased toegangscontrole 2

Mobile access met de Paxton key; met de Paxton Key app kunnen gebruikers ook hun smartphone of smart watch gebruiken in plaats van de elektronische kaarten of tags. Men maakt dan gebruik van zogenoemde smart credentials.

Webbased toegangscontrole 2

De voordelen van Paxton10

  • Tot 1000 deuren
  • Tot 1000 camera’s
  • Bluetooth® smart credentials
  • Te gebruiken met de Paxlock en de Entry
  • Integreerbaar met brandmeld- en inbraakalarminstallaties
  • Eenvoudig schaalbaar

Door toegangscontrole en videomanagement te combineren, profiteert u van veel voordelen; er hoeft maar één systeem geïnstalleerd te worden, u heeft maar één app en er hoeft maar één keer een gebruiker te worden aangemaakt. U bekijkt live gebeurtenissen of de opgenomen videobeelden, wijzigt gebruikersrechten en u heeft één overzichtelijk dashboard.

De Paxlock deurbesslagen en de Entry deurintercom binnen- en buitenposten werken naadloos met Paxton10. De combinatie van Paxton10 camera’s, toegangscontrole met smart credentials en de uitgebreide maar eenvoudige webbased software zorgen voor een krachtige totaaloplossing.

Webbased toegangscontrole 2