Honeywell-Galaxy-Dimension-serie

De Galaxy Dimension-serie is de volgende generatie inbraakpreventiesystemen uit de bewezen Galaxy-reeks. De Galaxy Dimension is gebaseerd op de succesvolle Galaxy 3-serie en biedt betrouwbare oplossingen van hoge kwaliteit voor commerciële en industriële toepassingen.

Nieuwe innovatieve gebruikersinterface

Het TouchCenter van de Galaxy is eenvoudig te bedienen. Een intuïtief geheugen menu geeft duidelijke opties en gebeurtenislogboeken zijn beter leesbaar omdat ze als een doorbladerbare lijst worden weergegeven. Zowel de installateur als de eindgebruiker kunnen op de achtergrond van het scherm afbeeldingen en logo’s plaatsen. Dankzij de uitgebreide besturingselementen kunnen elektrische apparaten, zoals lichten, verwarming of zonneschermen, eenvoudig en centraal worden bediend. Dit kan handmatig via het touchscreen of automatisch via kloksturing.

Geïntegreerd systeem (inbraakpreventie en toegangscontrole)

De nieuwste Galaxy-versie, de Galaxy Dimension, bevat nu ook uitgebreide toegangscontrolefuncties. Met één geïntegreerd systeem is bediening eenvoudiger voor de eindgebruiker en kan de installateur het systeem gemakkelijker programmeren, activeren en onderhouden. Het systeem is het beste voor beide. Eén systeem betekent ook één aanspreekpunt voor technische ondersteuning.

Audioverificatie (meeluisterfunctie)

Met de nieuwe Galaxy Dimension kan de meldkamer meeluisteren via separate audiokanalen om zo te achterhalen waar het alarm is afgegaan en waarom. Hierdoor neemt het aantal ongewenste alarmen af en wordt de betrouwbaarheid van het systeem vergroot.

Compatibiliteit voor programmeersoftware

De nieuwe Remote Servicing Suite maakt gebruik van een algemene database zodat vanuit één programma met alle Galaxy-centrales kan worden gecommuniceerd. Er is ook een netwerkversie van de Remote Servicing Suite beschikbaar zodat alle gebruikers toegang hebben tot actuele records. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw gegevens veilig en op één centrale locatie worden beheerd.

Terugwaartse compatibiliteit

Om upgrades van de reeds geïnstalleerde panelen te kunnen uitvoeren, is de printplaat van de Galaxy Dimension volledig uitwisselbaar met G3, zodat de nieuwe centrale compatibel is met alle eerdere Galaxy-installaties. Door de programmeerbare zoneconfiguratie kunnen in veel gevallen ook centrales van andere leveranciers eenvoudig worden vervangen.

De Galaxy Dimension is er in de volgende uitvoeringen: GD 48, GD 96, GD 264 en de GD 520.