LARCOZ is specialist op het gebied van alarmsystemen. Wij leveren enkel gebruiksvriendelijke en bewezen kwaliteit alarmsystemen. Deze kunnen bedraad, draadloos of een combinatie van beide (hybride) zijn.
Een inbraakcentrale of inbraakpaneel is de kern van het totale beveiligingssysteem en hierop kunnen onze alarmsysteem installateurs allerlei bewegingsmelders, deur- en raamcontacten, glasbreukmelders, rookmelders, koolmonoxide melders, watermelders, overvalmelders, sirenes en flitsers aansluiten.

FLexOpen573-300x176

De centrale activeert bij detectie of calamiteit de signaalgevers als sirene, flitslicht of het stille alarm. Ook geeft de centrale een doormelding via sms naar de mobiele telefoon of een doormelding naar de meldkamer. De meldkamer belt dan direct met de sleutelhouders, de politie of een bewakingsdienst.

Goede woonbeveiliging of bedrijfsbeveiliging is maatwerk. Wij komen altijd persoonlijk kennismaken en stellen aan de hand van een inventarisatie- en adviesgesprek een beveiligingsplan met vrijblijvende offerte op. Dit beveiligingsplan wordt opgezet op basis van de voorschriften van het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP). De geconstateerde risicoklasse (risicoklasse 1 tot en met 4) is de handleiding voor de uit te voeren beveiligingsmaatregelen en keuze voor een specifiek alarmsysteem. Indien nodig overleggen wij met uw verzekeraar om er zeker van te zijn dat de genomen maatregelen aan de eisen voldoen. Onze alarmsystemen leveren wij gecertificeerd op.

DimensionGroupShot-5732LARCOZ levert beveiligingssystemen voor de zakelijke markt; bedrijfspand, winkel, terrein of parkeergarage. Voor de particuliere markt hebben wij diverse alarmsystemen; voor woonhuizen met huisdiervriendelijke sensoren als ook alarmsystemen voor boot, vakantiehuis en caravan. Onze alarmsystemen maken altijd gebruik van de laatste technieken en zijn erg gebruiksvriendelijk met diverse mogelijkheden. Onder deze mogelijkheden vallen bijvoorbeeld service en bediening op afstand via een mobiele telefoon. Wij werken alleen met alarmcentrales die NCP zijn goedgekeurd. Deze kunnen bedraad, hybride of draadloos zijn.

Het leveren, installeren van alarmsystemen en onderhouden van alarmsystemen doet LARCOZ vanuit Alphen aan den Rijn in de omliggende plaatsen met een straal van circa 40 km.

Onze producten

[product_category category=”alarmsystemen” per_page=”3″ columns=”3″ orderby=”date”]