honeywell galaxy app

Herintroductie van de GX-Remote Control App van Honeywell voor Android telefoons

Download

De android-versie van de GX Remote App kunt u via de link downloaden.

U kunt ook de app downloaden en installeren door de QR-code hiernaast te scannen.

Doe dit met de te gebruiken Android telefoon.

 

 

 

 

De app is eind november 2019 beschikbaar in de Google Play Store.

Installatiestappen

 • Stap 1: Verwijder de vorige versie van de app (indien geïnstalleerd).
 • Stap 2: Schakel “Onbekende bronnen> Instellingen> Beveiliging> Onbekende bronnen” in om de schakelaar in te schakelen.
 • Stap 3: Download de versie van de app via de bovenstaande link of scan de QR-code.
 • Stap 4: Installeer het .apk-bestand.
 • Stap 5: Maak verbinding met het Galaxy-paneel met het IP-adres en andere inloggegevens en ga door met de normale stappen om de app te gebruiken.

Noot: Tijdens het verwijderingsproces blijft alle paneel accountinformatie behouden en deze kan worden teruggevonden als u zich aanmeldt bij de optie “service beheren” nadat de nieuwe GX Remote APP is geïnstalleerd.

Als achtergrondmeldingen niet beschikbaar zijn na installatie, wis dan het cachegeheugen en de opgeslagen gegevens, ga voor deze optie naar “Instellingen> Apps> GX Remote> Opslag & Cache” en wis vervolgens de opgeslagen gegevens en het cachegeheugen.

 

continue reading

Related Posts

 • 116 words0,6 min read

  Eerder informeerden wij u over de wijziging van het IP Adres van de Honeywell Push server. Wij melden u dat de “oude server” vanaf 30 september 2023 offline zou gaan. Echter, Honeywell heeft ons onlangs gemeld dat, door onvoorziene omstandigheden, de datum vervroegd is naar woensdag 30 Augustus.  Tot en met 30 augustus 2023 zullen zowel de “oude” als de nieuwe server online zijn. Tot en […]

 • 176 words0,9 min read

  Update GX Remote Control App Belangrijk nieuws voor alle gebruikers van de GX Remote Control App. Met het oog op een geplande overstap naar een nieuwe server vragen wij uw aandacht voor het volgende: De huidige server, die Honeywell momenteel gebruikt voor push-notificaties t.b.v. de Galaxy Dimension en Galaxy Flex inbraaksystemen, zal binnen afzienbare tijd vervangen worden door een volledig nieuwe server. Dit om […]