Verlichting is een belangrijk onderdeel van inbraakpreventie. Inbrekers worden niet graag gezien. Onverlichte woningen verraden dat u niet thuis bent. Een bewoond huis kunt u eenvoudig simuleren door gebruik te maken van tijdschakelaars. Vergeet hierbij ook de bovenverdieping niet.

Besteed ook aandacht aan de buitenverlichting. Maak slim gebruik van buitenverlichting met schemerschakelaar of buitenverlichting met bewegingssensor. Tevens handig voor als u zelf laat thuis komt. Met goed werkende buitenverlichting hebben ook omwonenden en passanten een beter zicht op uw woonhuis (of bedrijf) en zullen verdachte situaties eerder opvallen.

Donkere wintermaanden actie van LARCOZ

Steinel Xled Home 1 buitenlamp € 99,-

De Steinel Xled Home 1 zorgt met 198 led-lampjes voor een volwassen Steinel Xled Home 1 buitenlampverlichting van opritten, binnenplaatsen en tuinen bij een zeer laag energieverbruik. Dit door de combinatie van led-techniek met slechts 12 W geïnstalleerd vermogen (komt overeen met ca. 150 W halogeen) en nauwkeurige sensorsturing. Dit geeft een besparing tot wel 90% stroom.

Steinel Xsolar buitenlamp € 190,-

Steinel Xsolar led-lampDeze Steinel XSOLAR led-lamp werkt op zonne-energie. Er is dus geen stroomaansluiting nodig. Het 0,5 W led-licht is 12x zo efficiënt als een normale gloeilamp en verlicht gelijkmatig een oppervlakte van ongeveer 30 m2. De accu heeft een capaciteit van 2500 mAh, deze kan naast opladen via zonne-energie ook via een oplader opgeladen worden (deze is niet bijgeleverd).

Deel deze pagina: