Verlichting is een belangrijk onderdeel van inbraakpreventie. Inbrekers worden niet graag gezien. Onverlichte woningen verraden dat u niet thuis bent. Een bewoond huis kunt u eenvoudig simuleren door gebruik te maken van tijdschakelaars. Vergeet hierbij ook de bovenverdieping niet.

Besteed ook aandacht aan de buitenverlichting. Maak slim gebruik van buitenverlichting met schemerschakelaar of buitenverlichting met bewegingssensor. Tevens handig voor als u zelf laat thuis komt. Met goed werkende buitenverlichting hebben ook omwonenden en passanten een beter zicht op uw woonhuis (of bedrijf) en zullen verdachte situaties eerder opvallen.

Donkere wintermaanden actie van LARCOZ

Steinel Xled Home 1 buitenlamp € 99,-

De Steinel Xled Home 1 zorgt met 198 led-lampjes voor een volwassen Steinel Xled Home 1 buitenlampverlichting van opritten, binnenplaatsen en tuinen bij een zeer laag energieverbruik. Dit door de combinatie van led-techniek met slechts 12 W geïnstalleerd vermogen (komt overeen met ca. 150 W halogeen) en nauwkeurige sensorsturing. Dit geeft een besparing tot wel 90% stroom.

Steinel Xsolar buitenlamp € 190,-

Steinel Xsolar led-lampDeze Steinel XSOLAR led-lamp werkt op zonne-energie. Er is dus geen stroomaansluiting nodig. Het 0,5 W led-licht is 12x zo efficiënt als een normale gloeilamp en verlicht gelijkmatig een oppervlakte van ongeveer 30 m2. De accu heeft een capaciteit van 2500 mAh, deze kan naast opladen via zonne-energie ook via een oplader opgeladen worden (deze is niet bijgeleverd).

continue reading

Related Posts

  • 116 words0,6 min read

    Eerder informeerden wij u over de wijziging van het IP Adres van de Honeywell Push server. Wij melden u dat de “oude server” vanaf 30 september 2023 offline zou gaan. Echter, Honeywell heeft ons onlangs gemeld dat, door onvoorziene omstandigheden, de datum vervroegd is naar woensdag 30 Augustus.  Tot en met 30 augustus 2023 zullen zowel de “oude” als de nieuwe server online zijn. Tot en […]

  • 176 words0,9 min read

    Update GX Remote Control App Belangrijk nieuws voor alle gebruikers van de GX Remote Control App. Met het oog op een geplande overstap naar een nieuwe server vragen wij uw aandacht voor het volgende: De huidige server, die Honeywell momenteel gebruikt voor push-notificaties t.b.v. de Galaxy Dimension en Galaxy Flex inbraaksystemen, zal binnen afzienbare tijd vervangen worden door een volledig nieuwe server. Dit om […]