Mechanische Sluitsystemen

Mechanische Sluitsystemen

De gemakkelijkste en veiligste manier om uw bezittingen te beschermen.

Kaba-Cilinderslot-met-keersleutel

De mechanische sluitsystemen zijn de gemakkelijkste en veiligste manier om uw bezittingen te beschermen. Mechanische sluitsystemen van Kaba worden algemeen gezien als toonaangevend qua veiligheid en techniek en kunnen in combinatie met elektronische sloten en toegangsbeheersystemen gebruikt worden.

 

Kaba-Beveiligingsslot-en-deurslotKaba heeft ook honderden geregistreerde octrooien. Dit betekent dat Kaba-sleutels niet beschikbaar zijn voor verkoop aan onbevoegden en niet zonder uw toestemming gekopiëerd kunnen worden. Kaba biedt ook een registratiedienst aan, wat de veiligheid van uw sluitsysteem verhoogt.


Een hoofdsleutelsysteem
 is een sleutelsysteem waarbij bepaalde sleutels een aantal vooraf bepaalde deuren kunnen openen. Het helpt met het beheer, verlaagt vervangingskosten voor sleutels en is handiger, omdat er minder sleutels in omloop zijn. Het geeft ook snel toegang tot alle ruimtes binnen het gebouw, b.v. voor beveiligingspersoneel en managers. Dit is niet alleen handig: het kan in noodgevallen van levensbelang zijn.

Cilindersloten met ‘omkeerbare’ sleutels geven het ultieme Kaba-Mechanische-slotengebruiksgemak, omdat de sleutel geen boven- of onderkant heeft. In tegenstelling tot getande sleutels kunnen deze sleutels in elke willekeurige positie in het slot gestoken worden. Deze ergonomische Kaba sluitcilinders zijn ook uitermate veilig, aangezien zij uit een unieke legering vervaardigd worden. De precisietechnologie van Kaba zorgt ervoor dat deze cilinders duurzaam zijn en weinig onderhoud vereisen.

Cilindersloten met getande sleutels gebruiken beveiligingstechnieken die hun waarde bewezen hebben en zijn zeer economisch in gebruik. De Gege-getande sleutelsystemen geven hoge flexibiliteit en sleutelcapaciteit door de grote verscheidenheid aan gebruikersgroepen binnen het hoofdsleutelsysteem. De ergonomische sleutelkop en het degelijke ontwerp maken het ideaal voor het zwaardere werk, zoals meerpuntsluitingen en bij industriële toepassingen. De gepatenteerde veiligheidskenmerken beschermen het Gege-systeem

Kaba Gege deursloten en beveiligingssloten zijn van bijzonder hoge kwaliteit. Het aanbod omvat zowel standaard sloten als inbraakwerende sloten en meerpuntsvergrendelingen.

Sluitsystemen en beslagen Kaba zijn er in meerdere uitvoeringen allen een elegant ontwerp en eersteklas materiaal. Er zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, bijvoorbeeld met kerntrek beveiliging, oppervlakte- en uitvoeringsvarianten enz. Brand- en inbraakwerend. Naast beslagvarianten bestaan er ook cilinder rozetten, raamgrepen en binnen beslagen.