Elektronische sleutel

Elektronische Sleutel

Comelit SimpleKey

Comelit-SimplekeyLeverbaar in 2 uitvoeringen, elk met een specifieke toepassing.
Toegangscontrole voor woningbouw en commerciële toepassingen. De producten van Comelit zijn zeer gebruiksvriendelijk.

De SimpleKey kent twee varianten; de Basic en Advanced

SimpleKey Basic-toegangsbeheerunit, compleet met Mifare-proximitylezer plus stand-alone centrale unit. Waterdichte PVC-behuizing die geschikt is voor diverse entreepanelen. Capaciteit: 1500 codes. Programmering met behulp van individuele masterkaart, zonder dat programmeersoftware en een computer (laptop) aangesloten hoeven worden. Led die de status van het systeem aangeeft. Instelbare deuropentijd met timer: 1 – 60 seconden, standaard ingesteld op 5 seconden. Om een code afzonderlijk te annuleren, gebruikt u de software art. SK9093. Voeding: 12-24 V AC en 33 V DC-voeding via art. 1595. Alleen geschikt voor kleinschalige projecten (+- 50 tokens).

SimpleKey Advanced is leverbaar in een stand alone uitvoering of in een online uitvoering voor meerdere gebruikers. Tokens en zenders kunnen worden beheerd met behulp van een software applicatie voor de pc of via een centraal beveiligde database op internet.

De SimpleKey Advanced regelunit voor één deur, voor gebruik in combinatie met Mifare®-lezers , capaciteit: 1500 badges per module , programmering: zenders gecodeerd met behulp van SK9091 PC-software en USB-encoder , instelbare timer: 1 – 60 seconden, vanaf fabriek ingesteld op 5 seconden , LED-indicator voor werking en diagnose , slaat de vorige 1400 gebeurtenissen op , optie om `toegangsbadges´ te gebruiken en om primaire en secundaire deuren te beheren , één ingangs- en één uitgangsalarm , voeding 12 Vdc , PVC-behuizing, afmetingen: 55 x 85 x 20 mm , te gebruiken als aanvulling op externe lezers SK9030/SK9031/SK9032.

Openen door gebruik van Token of HandzenderTokens-voor-Comelit-Simplekey

Token; Elektronische proximitytags. Bevat fraudebestendige chip, MIFARE-technologie, 13,56 MHz, ISO 14443a, ABS sleuteltag formaat, afmetingen 61 x 30 x 7 mm

Handzender; 868 MHz-zender, twee kanalen, sleuteltaguitvoering, voldoet aan norm EN 300-220 , voeding door middel van één 3 V-batterij CR2016 , ABS-behuizing met rubberen knoppen , bedrijfstemperatuur: -20°C tot +50°C , gewicht: 45g , afmetingen: 65,5 x 34 x 13,2 mm. Alleen geschikt in projecten met SK9010

Siedle elektronische Sleutel

Siedle-Vario-elektronische-sleutelFunctie zeker, onderhoudsvrij en milieuvriendelijk.

Ideaal voor kinderen en alle anderen, bij wie het snel en eenvoudig moet gaan: De Electronic-Key in de buurt van het leesveld houden, en de deur is open. Gaat een keer een Electronic-Key verloren, dan wordt eenvoudig de code uit de lezer gewist. Electronic-Key werkt met passieve transpondertechniek: Omdat de sleutels geen batterij nodig hebben, zijn functiezeker, onderhoudsvrij en milieuvriendelijk.

Siedle Vario Als Vario-systeemmodule kan het leesvel van de Electronic-Key met alle andere functies worden gecombineerd en daarom binnen de installatie vrij geplaatst worden. Bij duisternis leidt het verlichte symbool veilig naar het leesveld.

Siedle Classic Het leesveld in het karakteristieke voorkomen van Classic, gekenmerkt door vierkante uitsneden met ronde hoeken in het oppervlak uit massief metaal.

Siedle Steel In het Steel-systeem is het leesveld onderdeel van de montagelaag, die door de uitsneden van de bedienlaag zichtbaar wordt.

Sleutel-als-bankpasSleutels De Electronic-Keys zijn naar keuze als kaart in het bankpasformaat of als sleutelhanger verkrijgbaar. Omdat ze passief gebruikt worden, hebben zij geen batterijen nodig en zijn ze onderhoudsvrij, goedkoop en milieuvriendelijk.