Standalone toegangscontrole

Standalone toegangscontrole is de meest eenvoudige manier om de toegang tot uw gebouw, terrein of huis te regelen. Als u van plan bent uw beveiliging te verbeteren, uw medewerkers en eigendommen te beschermen en geld te besparen op dure sleutels en cilinders, dan is een standalone toegangscontrole systeem de juiste keuze voor u.

Standalone oplossingen zijn:

  • Eenvoudig te installeren / plaatsen
  • Makkelijk in beheer door gebruik van codes, tags of kaarten
  • Ook de perfecte oplossing voor grote locaties waarbij enkele kantoren of ruimtes niet voor iedereen toegankelijk zijn
  • Een Standalone oplossing kan ook op een elektrisch slot of slagboom worden aangesloten.

De werking is eenvoudig; middels een code, tag of kaart kunnen mensen de beveiligde ruimte betreden.

LARCOZ werkt met de systemen van PAXTON, CDVI en Siedle.

Codeslot

Het codeslot is het meest eenvoudige, is makkelijk en overal toepasbaar. Denkt u hierbij ook aan uw poort, schuurdeur of achteringang van de tuin. Middels een persoonlijke code opent u de deur.

PAXTON codeslot

Paxton ken diverse varianten codesloten. Alle elektronica bevindt zich binnen in de behuizing van het keypad. De Paxton 521-836-NL is een vandaalbestendig metalen keypad. PAXTON heeft ook gecombineerde pads welke een ingebouwde lezer hebben.

CDVI codeslot

De Galeo codeklavieren zijn robuust, vandaalbestendig en toch stijlvol. Slimme innovatie heeft geresulteerd in een codeklavier dat gemakkelijk kan worden gebruikt in de meest veeleisende omgevingen en met het voordeel van zachtblauwe achtergrondverlichting en een modern maar compromisloos ontwerp, is dit echt het codebediendeel bij uitstek voor uw toegangsoplossingen.