Standalone toegangscontrole

Standalone toegangscontrole is de meest eenvoudige manier om de toegang tot uw gebouw, terrein of huis te regelen. Als u van plan bent uw beveiliging te verbeteren, uw medewerkers en eigendommen te beschermen en geld te besparen op dure sleutels en cilinders, dan is een standalone toegangscontrole systeem de juiste keuze voor u.

Standalone oplossingen zijn:

  • Eenvoudig te installeren / plaatsen
  • Makkelijk in beheer door gebruik van codes, tags of kaarten
  • Ook de perfecte oplossing voor grote locaties waarbij enkele kantoren of ruimtes niet voor iedereen toegankelijk zijn
  • Een Standalone oplossing kan ook op een elektrisch slot of slagboom worden aangesloten.

De werking is eenvoudig; middels een code, tag of kaart kunnen mensen de beveiligde ruimte betreden.

LARCOZ werkt met de systemen van PAXTON, CDVI en Siedle.

Codeslot

Het codeslot is het meest eenvoudige, is makkelijk en overal toepasbaar. Denkt u hierbij ook aan uw poort, schuurdeur of achteringang van de tuin. Middels een persoonlijke code opent u de deur.

PAXTON codeslot

Paxton ken diverse varianten codesloten. Alle elektronica bevindt zich binnen in de behuizing van het keypad. De Paxton 521-836-NL is een vandaalbestendig metalen keypad. PAXTON heeft ook gecombineerde pads welke een ingebouwde lezer hebben.

CDVI codeslot

De Galeo codeklavieren zijn robuust, vandaalbestendig en toch stijlvol. Slimme innovatie heeft geresulteerd in een codeklavier dat gemakkelijk kan worden gebruikt in de meest veeleisende omgevingen en met het voordeel van zachtblauwe achtergrondverlichting en een modern maar compromisloos ontwerp, is dit echt het codebediendeel bij uitstek voor uw toegangsoplossingen.

Siedle codeslot

Siedle-Codeslot-VarioToegang middels een cijfercombinatie; een veelzijdige toepassing.

Het codeslot is een van de meest veelzijdige toepassingen bij de ingang. Het geeft op cijfercombinaties de toegang vrij, voert schakelfuncties uit, kiest gericht spraakposities in het huis en brengt zelfs verbindingen naar het telefoonnet tot stand. Met gelijke functionaliteit, maar met geheel verschillende haptiek en esthetiek verkrijgbaar voor Siedle Vario en Siedle Steel.

Siedle Vario Veilige bediening: cijfers, tekens en de randen tussen de toetsen zijn verheven en vanaf de achterzijde verlicht. De voelende vinger vindt net zo goed oriëntatie als het zoekende oog. Iedere toetsendruk wordt door een akoestische terugmelding bevestigd.

Siedle Classic: iedere toets is in zijn eigen uitsnede uit het metalen frontpaneel geplaatst. Het drukken wordt akoestisch bevestigd, dankzij verlichting aan de achterzijde is het toetsenveld ook in het donker goed herkenbaar.

Siedle Steel De toetsen bestaan uit het gelijke, massieve materiaal als het voorpaneel – edelstaal, aluminium of messing. Ze zijn precies geleid en licht van aanslag. Een akoestisch signaal bevestigt de aanraking. Cijfers en tekens zijn gegraveerd.