Alarmsysteem Mijdrecht

U bent, voor uw woonhuis of bedrijf in Mijdrecht, op zoek naar een Alarmsysteem? LARCOZ Beveiliging is de inbraakbeveiligingsspecialist voor de regio Mijdrecht/Ronde Venen.

Veel inbraken worden gepleegd door gelegenheidsinbrekers en zij profiteren van slecht beveiligde woonhuizen en bedrijven. Een doeltreffende manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen is door te kiezen voor een Alarmsysteem. Een Alarmsysteem kan bedraad, draadloos of in een combinatie van beide worden geïnstalleerd. Uiteraard werken wij alleen met de top merken; DSC (DSC Powerseries NEO, DSC Wireless premium, DSC Elexor en Impassa), Visonic (Powermax en Powermaster) en de alarmsystemen van Honeywell (Flex 3-20, Flex 3-50 en Flex 3-100, Galaxy Dimension en de Galaxy G2-20 en G2-44+).

 

 

Het hart van het Alarmsysteem is de Alarmcentrale. Op de Alarmcentrale kunnen tal van detectoren, contacten en signaalgevers worden aangesloten. De Alarmcentrale activeert bij calamiteit de sirene en het flitslicht. Ook kunt u kiezen voor een doormelding naar de meldkamer of naar uw mobiele telefoon. LARCOZ sluit haar systemen aan op de meldkamer van SMC.

LARCOZ werkt vanuit de VRKI en levert al haar systemen gecertificeerd op. In een het uitgebreide beveiligingsplan leest u de omvang van de getroffen maatregelen, ons advies en wijzen wij u nog op mogelijke risico’s.

LARCOZ is een VEB erkend Beveiligingsbedrijf. Wij zijn werkzaam in de regio van het Groene Hart / de Ronde Venen.

Beveiligen is maatwerk. Iedere situatie is anders. Benieuwd wat het beste bij u past? Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor advies, inventarisatie en prijsopgaaf.