Het aantal inbraken op jaarbasis is helaas nog steeds fors. De schade die dit met zich meebrengt gaat vaak verder dan alleen de financiële schade. Voorkomen is daarom beter dan genezen.  Kies daarom voor een Alarminstallatie voor uw woning of bedrijf. Een goede inbraakpreventie zorgt ervoor dat uw woning of bedrijf minder aantrekkelijk wordt voor inbrekers. Feit is dat gebouwen die zijn voorzien van een Alarminstallatie minder vaak doelwit zijn van inbraken.

LARCOZ is een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf en expert op het gebied van inbraakbeveiliging. Wij zijn werkzaam in de regio Alphen aan den Rijn – Leiden – Amsterdam – Rotterdam – Den Haag. Wij installeren Alarminstallaties van de top merken DSC; de Neo Powerseries, Honeywell; de Galaxy Flex series, de Galaxy Dimension en G2 series, Visonic; de Powermax en Powermaster. Deze gecertificeerde systemen kunnen draadloos, bedraad of een combinatie van beide (hybride) zijn. Van een eenvoudige Alarminstallatie voor uw woning tot een geavanceerde Alarminstallatie voor uw bedrijf met geïntegreerde toegangscontrole.  Voor iedere situatie en budget is er een passende oplossing.

Doormelding

Kiest u of eist uw verzekeraar een doormelding naar de meldkamer? Geen probleem wij sluiten onze systemen aan op de meldkamer van SMC. Wenst u enkel een doormelding op uw mobiele telefoon? In geval van inbraak of calamiteit kunnen de systemen push berichten zenden. U geeft uw voorkeur aan.

VEB erkenning

LARCOZ is een VEB erkend beveiligingsbedrijf en gespecialiseerd in inbraakbeveiliging.

Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om een Alarminstallatie. Juist daarom is het belangrijk te kiezen voor kwaliteit en veiligheid. Die wordt u geboden door een VEB erkend Beveiligingsbedrijf. Elke VEB erkende beveiligingsmonteur heeft door ervaring en opleiding een specialisme binnen de beveiligingsbranche opgebouwd. Ook voldoet hij aan de wettelijke eisen die gesteld zijn aan de wet PBR.

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend risico inventarisatie- en advies gesprek.