Visonic Powermax Alarmsysteem

De PowerMax alarmsystemen van Visonic zijn compleet draadloze alarmsystemen. Visonic is onderdeel van de Tyco groep en al tientallen jaren marktleider op het gebied van draadloze alarmsystemen. De alarmsystemen zijn zeer betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

De PowerMax is zeer geschikt voor particulier gebruik. Op het systeem zijn diverse melders, contacten en signaalgevers aan te sluiten zoals; bewegingsmelders, magneetcontacten, rookmelders, CO melders, flitslampen en sirenes. Doordat het systeem draadloos is, past het in ieder woonhuis. De huisdiervriendelijke bewegingsmelders onderscheiden dieren (met een maximaal gewicht van 38 kg) van mensen. Het alarmsysteem kent een mogelijkheid tot deelbeveiliging; op de bovenverdieping kunt u bewegen terwijl u beneden het alarm heeft aanstaan. De rook-, CO en waterdetectoren zijn ook actief als het alarmsysteem is uitgeschakeld.

De Visonic PowerMax serie bestaat uit: Visonic

De PowerMax is zeer gebruiksvriendelijk. Bij de Complete en Pro uitvoering zijn systeemstatusmeldingen in spraakteksten. Naast de tekst op het scherm.

Naast de PowerMax serie heeft Visonic ook nog een PowerMaster lijn. De PowerMaster heeft een groter draadloos bereik en is geschikt voor de zakelijke en particuliere markt

Kijk hier voor specificaties van beiden lijnen.

 

LARCOZ is een VEB erkend beveiligingsbedrijf en is in 2017 door het VEB genomineerd voor “Beste Beveiligingsbedrijf van het jaar”. In onze webshop vindt u een greep uit het assortiment van Visonic. Wij kunnen alles leveren en installeren. Staat uw gewenste product er niet tussen? Bel of e-mail ons.

Wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op. Graag maken wij een afspraak met u voor een gratis inventarisatie- en adviesgesprek.