Visonic is onderdeel van Tyco Solutions (Tyco groep). ‘s Werelds grootste bedrijf op het gebied van beveiligingsoplossingen. Visonic is een toonaangevende fabrikant en ontwikkelaar van geavanceerde beveiligingsoplossingen voor woonhuizen en MKB bedrijfspanden. De producten zijn innovatief en van zeer hoge kwaliteit.

Na ruim 20 jaar stopt Visonic, medio 2020, met de productie van de Powermax en gaat geheel over op de productie en verdere ontwikkeling van het PowerMaster inbraakbeveiligingssysteem (en toebehoren).

Met de Visonic PowerMaster heeft u een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk alarmsysteem. Doordat het systeem draadloos is, kunnen wij het in iedere woon- en werkomgeving installeren. Het systeem is flexibel en makkelijk uitbreidbaar; ook met buitendetectoren en binnendetectoren met camera (PIR CAM). Heeft u huisdieren? Geen probleem! Met de diervriendelijke detectoren kunnen huisdieren tot 38 kg vrij rondlopen in een beveiligde omgeving.

 

De PowerMaster alarmsystemen zijn gebaseerd op de revolutionaire PowerG draadloze technologie van Visonic. PowerG staat voor:

  • Ongeëvenaard draadloos bereik
  • Betrouwbare detectie
  • Eenvoudig in gebruik
  • Makkelijk uit te breiden met detectoren, contacten en signaalgevers.

 

 

Middels de Visonic-Go app, gratis te downloaden in Google Play Store en App Store, kunt u met uw smartphone of tablet het systeem bedienen en uitlezen. Of u nu thuis, op het werk of op vakantie bent.

PowerMaster Beveiligingsoplossingen

LARCOZ is een gecertificeerd installateur van Visonic en kan alle PowerMaster centrales, met toebehoren, leveren, installeren en onderhouden.