De VEB 4 kwaliteitsregeling; de nieuwe norm van inbraakbeveiliging.

Vanaf 1 april 2022 is de nieuwe VEB 4 kwaliteitsregeling van toepassing. Trots zijn wij u te kunnen mededelen dat wij ook aan deze vernieuwde en hoge standaarden voldoen.

De VEB 4 Erkenningsregeling Inbraakbeveiliging VRKI is direct gekoppeld aan de methodiek van de geldende VRKI en is ontwikkeld om de kwaliteit van het opgeleverde werk zoveel mogelijk te waarborgen. Als VEB erkende installateur moet je aan hoge standaarden voldoen. Deze worden jaarlijks onafhankelijk gecontroleerd.

Opdrachtgevers die voor een VEB erkend beveiligingsbedrijf kiezen, kunnen er dan ook op vertrouwen dat zij met een betrouwbare en deskundige partij in zee gaan.

 

 

 

continue reading

Related Posts

  • 116 words0,6 min read

    Eerder informeerden wij u over de wijziging van het IP Adres van de Honeywell Push server. Wij melden u dat de “oude server” vanaf 30 september 2023 offline zou gaan. Echter, Honeywell heeft ons onlangs gemeld dat, door onvoorziene omstandigheden, de datum vervroegd is naar woensdag 30 Augustus.  Tot en met 30 augustus 2023 zullen zowel de “oude” als de nieuwe server online zijn. Tot en […]

  • 176 words0,9 min read

    Update GX Remote Control App Belangrijk nieuws voor alle gebruikers van de GX Remote Control App. Met het oog op een geplande overstap naar een nieuwe server vragen wij uw aandacht voor het volgende: De huidige server, die Honeywell momenteel gebruikt voor push-notificaties t.b.v. de Galaxy Dimension en Galaxy Flex inbraaksystemen, zal binnen afzienbare tijd vervangen worden door een volledig nieuwe server. Dit om […]