Telefooncentrales

Telefooncentrales

Siemens de nieuwe manier van werken

OpenScape Office MX-LX

De eenvoudige en handige communicatie-oplossing voor MKB’s en groeiende ondernemingen.

De Siemens OpenScape Office is geschikt voor organisaties van 20 tot ongeveer 150 medewerkers en is volledig SIP – gebaseerd. SIP is de nieuwe manier om telefoongesprekken te transporteren en is de nieuwe standaard in de communicatiewereld. Dit biedt de flexibiliteit om toestellen aan te sluiten, koppelingen te maken met andere locaties of andere providers te kunnen aansluiten.

Siemens-Hipath-Open-Office

Bellen, conferenties, Instant Messaging, Presence, je mobiel als toestel, Voice-to-email, bellen met je computer en gespreksopnamen zijn maar een paar functies die standaard aanwezig zijn. OpenScape Office koppelt alles aan elkaar tot een naadloos communicatiesysteem met de programma’s en aaplicaties waarvan uw medewerkers dagelijks gebruikmaken.

De voordelen van het werken met OpenScape Office:

Integratie van communicatie in de bedrijfsprocessen
Verbeterde productiviteit
Probleemloos informatie delen vanaf elke locatie
Iedereen is bereikbaar
Integratie met Microsoft (windows 7, Outlook incl. presence en Exchange 2010 support)
Kan worden geïntegreerd in een bestaande IT-omgeving
Uit te breiden van 20 naar 150 gebruikers

Siemens Hipath 3000

Siemens-HiPath-3000-300x93Het professionele communicatiesysteem voor kleine en middelgrote ondernemingen.

De Siemens HiPath 3000 heeft verschillende communicatiesystemen tot 384 werkplekken. In een netwerk kunnen aan de Siemens HiPath 3000 maximaal 1000 werkplekken worden aangesloten. Het systeem kan volledig IP of hybride worden doorgevoerd. Hybride is een combinatie van IP, analoog en digitaal. Dankzij de volledig draadloze integratiemogelijkheden, kunt u zowel op uw DECT handset als op uw vaste werkplek over dezelfde functionaliteiten beschikken. Tot 64 vestigingen kunnen via IP worden gekoppeld. Dankzij de open standaarden kunnen SIP providers direct aangesloten worden en kunnen CRM pakketten met TAPI- of CSTA ondersteuning eenvoudig gekoppeld worden.

Siemens HiPath 500

Capturefile: D:72StudioMobilG811 HiPath 500A1946-Hipath500_rechts.tif CaptureSN: CT010191.018201 Software: Capture One PRO for Windows

Speciaal voor de behoefte van kleine ondernemingen, startende ondernemingen en thuiswerkers, biedt Siemens het compacte HiPath 500 ISDN communicatiesysteem aan.

Via de eenvoudige bediening van de OpenStage toestellen kan het uitgebreide assortiment van functionaliteiten gemakkelijk gebruikt worden. Op het HiPath 500 systeem kunnen naast analoge telefoontoestellen en faxapparaten ook comfortabele digitale toestellen en draadloze DECT handsets worden aangesloten.

De HiPath 500 beschikt over twee ISDN2 netlijnaansluitingen en een geïntegreerde LAN aansluiting die gebruikt kan worden voor het beheer, CTI en kostenregistratie.

De HiPath 500 is leverbaar in twee varianten. De HiPath 540 en de HiPath 580.