Telefoontoestellen

Telefoontoestellen

LARCOZ werkt met de systemen en toestellen van Siemens.

Siemens is een toonaangevend en bewezen kwaliteitsmerk in de branche. Siemens heeft voor bijna iedere situatie wel een communicatie oplossing; of u nu een klein, startend bedrijf bent, een multinational, callcenter of groeiende onderneming.

LARCOZ levert bijna alle systemen, toestellen en toebehoren van Siemens.

Siemens OpenStage

siemens-openstage-300x254Deze nieuwe en stijlvolle serie van Siemens is verkrijgbaar in zeven verschillende telefoontoestellen; de OpenStage 10, OpenStage 15,
OpenStage 20, OpenStage 30, OpenStage 40, OpenStage 60 en het pronkstuk de OpenStage 80. De modellenreeks loopt uiteen van efficiënt naar executive.

Allen hebben ze de betrouwbare Siemens kwaliteit, het mooie design, fantastische gebruiksvriendelijkheid, personalisatie van het toestel is mogelijk, perfecte akoestische eigenschappen en een uitgebreide “Connectivity” door middel van allerlei protocollen zoals IP, Bluetooth en USB.

De OpenStage TDM serie, verkrijgbaar in de types 10T, 15T, 20T, 30T, 40T, 60T en 80T, is aan te sluiten op uw traditionele en bestaande centrale.

De OpenStage HFA serie, verkrijgbaar in de types, 15, 20, 40, 60 en 80, kunt u aansluiten op een IP hybride of full IP centrale van Siemens. Deze toestellen zijn ook leverbaar als SIP variant. De SIP variant kunt u ook aansluiten op andere centrales.

KLIK HIER OM DE SIEMENS OPENSTAGE MODELLEN TE BEKIJKEN

Siemens Gigaset DX800A

Siemens-Gigaset-DX800A-300x235De geavanceerde hybride bureautelefoon voor VoIP, ISDN of het vaste telefoonnet. Deze Gigaset is het proffessionele multiline-bureautoestel voor kleine ondernemingen en kantoren aan huis. geschikt voor dagelijks gebruik door vier verschillende professionele gebruikers.

Van zijn comfortabel modern ontwerp tot het grote 3,5-inch TFT-kleurendisplay beschikt dit draadgebonden toestel over een professionele uitstraling met een bijbehorende zakelijke functionaliteit. De hybride Gigaset DX800A all in one is uiterst flexibel en kan worden gebruikt voor telefonie via IP en ISDN of IP en het vaste telefoonnet. Omdat het toestel over meerdere lijnen beschikt, kunnen er tot 4 gesprekken tegelijk worden gevoerd en kan het toestel worden uitgebreid met in totaal 6 handsets. Het beheer van de maximaal 1000 vCard-vermeldingen is uiterst eenvoudig. U kunt het toestel synchroniseren met uw PC, waardoor u toegang heeft tot uw Outlook-contacten3. Bovendien kunt u gewenste informatie snel opzoeken met de automatische zoekfunctie4. De Gigaset DX800A all in one beschikt over de beste handsfree-functie in zijn klasse – zowel draadloos als draadgebonden. U voert elk telefoongesprek in kristalheldere High Defenition-geluidskwaliteit. Dankzij een aantal energiezuinige functies en een reductie van het DECT-signaal is dit toestel bovendien beter voor het milieu. En met zijn drie geïntegreerde antwoordapparaten met een gezamenlijke opnametijd van 55 minuten is de Gigaset DX800A all in one uitermate geschikt voor gebruik in kleine ondernemingen.

Draadloze telefoons

Wij leveren en installeren bijna alle Gigasets draadloze telefoons. Het Siemens assortiment bestaat uit intelligente, comfortabele telefoons welke zijn uitgerust met talloze handige functies. AllSiemens-Gigaset-SL-9101-150x138e toestellen zijn ontworpen voor optimaal gebruikersgemak. Voor iedere behoefte, zakelijk of particulier, is er een geschikt toestel. Wij adviseren u graag.