zorgtotaal persoonlijk alarmeringssysteem

Zorg Totaal heeft een revolutionair zorgsysteem in de markt gezet waarmee ouderen en hulpbehoevenden met een veilig gevoel langer in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen.

Naast de reguliere functies van ouderen alarmknoppen en ouderen alarmsystemen als; druk op een noodknop voor hulp bij val of andere calamiteit en spreekverbinding met hulpdiensten kan dit systeem veel meer.
Door de vele uitbreidingsmogelijkheden kan het systeem naast het persoonlijk alarmsysteem dienst doen als brandbeveiligingssysteem en inbraakbeveiligingssysteem. Een speciale overval knop kunt u indrukken bij een overval aan huis of bij ander geweld. Hulp is dan direct onderweg.
Indien u voor de uitbreiding met camera’s kiest, is het voor mantelzorgers en wijkverpleegkundigen mogelijk om op afstand een oog in het zeil te houden.
Het is zelfs mogelijk detectoren zo in te stellen dat als ze een bepaalde tijd geen beweging detecteren ook alarm geven.

Conclusie

Een totaaloplossing voor ouderen en hulpbehoevenden die nog in hun eigen woning moeten of wensen te verblijven. Met 1 druk op de knop is er 24/7 contact mogelijk. Zowel binnen- als buitenshuis. Een veilige gedachte dat er op afstand een oogje in het zeil kan worden gehouden en dat je buitenshuis altijd tot op 3 meter nauwkeurig traceerbaar bent dankzij de mobiele GPS/GSM 3.G module.
Wij geven dit product 4.9 sterren van de 5

Onze score

continue reading

Related Posts

  • 116 words0,6 min read

    Eerder informeerden wij u over de wijziging van het IP Adres van de Honeywell Push server. Wij melden u dat de “oude server” vanaf 30 september 2023 offline zou gaan. Echter, Honeywell heeft ons onlangs gemeld dat, door onvoorziene omstandigheden, de datum vervroegd is naar woensdag 30 Augustus.  Tot en met 30 augustus 2023 zullen zowel de “oude” als de nieuwe server online zijn. Tot en […]

  • 176 words0,9 min read

    Update GX Remote Control App Belangrijk nieuws voor alle gebruikers van de GX Remote Control App. Met het oog op een geplande overstap naar een nieuwe server vragen wij uw aandacht voor het volgende: De huidige server, die Honeywell momenteel gebruikt voor push-notificaties t.b.v. de Galaxy Dimension en Galaxy Flex inbraaksystemen, zal binnen afzienbare tijd vervangen worden door een volledig nieuwe server. Dit om […]