Panasonic VL-SVN511EX Intercomsysteem met iOS & Android app

https://www.youtube.com/watch?v=UnmYEIOGTXs

De Panasonic VL-SVN511EX is een semi draadloos intercomsysteem met veel functies en mogelijkheden terwijl bediening zeer eenvoudig is. Dit systeem vergroot de veiligheid in en om uw woning.

De stijlvolle buitenpost heeft een camera welke beschikt over een zeer brede kijkhoek van 170° horizontaal en 130° verticaal en een lichtgevoeligheid van 1 lux met nachtvisie dankzij ingebouwde LED-verlichting.

De VL-MVN511EX hoofdmonitor heeft een 5” kleurenscherm. U kunt haarscherp zien wie er voor de deur staat. Handig hulpmiddel is de zoomfunctie; er kan digitaal worden ingezoomd als de bezoeker iets te ver weg staat. De hoofdmonitor heeft een opname capaciteit tot 400 beelden. Iedereen die aanbelt zal worden opgenomen.

Het systeem is tevens te bedienen middels smartphone of tablet. Er zijn maximaal vier mobiele apparaten als smartphones of tablets aan te melden op het systeem middels een gratis app via het eigen interne 2,4 GHz WiFi-netwerk. Vanaf iedere locatie in huis kunt u zien wie er voor uw deur staat. Als u niet thuis bent, ontvangt u een e-mailmelding op uw smartphone met een foto van uw bezoeker met datum en tijdstip van aanbellen.

Het systeem is uit te breiden met extra camera’s.

Kiest u voor een elektrische deuropener dan is tevens op afstand, middels de hoofdmonitor/smartphone of tablet, uw deur te openen.

De Highlights

 • Smartphoneverbinding – Antwoorden en bewaken via de speciale gratis app (verkrijgbaar voor iOS en Android)
 • E-mailmeldingen – Automatische bezoekersmeldingen met afbeeldingen via e-mail
 • Camera met superbrede groothoeklens – horizontaal 170 graden / verticaal 130 graden
 • 5-inch lcd-monitor
 • IP-snelheid deurcamera – IP54
 • IK-snelheid deurcamera – IK07
 • Pan/tilt-functie beschikbaar

Een geavanceerd en intelligent systeem van bewezen kwaliteit! Uitermate geschikt voor woonhuizen.
Makkelijk in gebruik en een eenvoudige manier uw gevoel van veiligheid en comfort te vergroten.

Onze score

continue reading

Related Posts

 • 116 words0,6 min read

  Eerder informeerden wij u over de wijziging van het IP Adres van de Honeywell Push server. Wij melden u dat de “oude server” vanaf 30 september 2023 offline zou gaan. Echter, Honeywell heeft ons onlangs gemeld dat, door onvoorziene omstandigheden, de datum vervroegd is naar woensdag 30 Augustus.  Tot en met 30 augustus 2023 zullen zowel de “oude” als de nieuwe server online zijn. Tot en […]

 • 176 words0,9 min read

  Update GX Remote Control App Belangrijk nieuws voor alle gebruikers van de GX Remote Control App. Met het oog op een geplande overstap naar een nieuwe server vragen wij uw aandacht voor het volgende: De huidige server, die Honeywell momenteel gebruikt voor push-notificaties t.b.v. de Galaxy Dimension en Galaxy Flex inbraaksystemen, zal binnen afzienbare tijd vervangen worden door een volledig nieuwe server. Dit om […]