Hikvision Intercomsysteem met iOS & Android app.Prachtig IP intercomsysteem van Hikvision; een betaalbaar systeem met mooi design en haarscherp beeld. U ziet altijd wie er voor de deur staat!

Dit IP intercomsysteem van Hikvision is geschikt voor de particuliere markt, woningen en portieken, kleine VvE’s (tot vier wooneenheden) en klein zakelijk.

De haarscherpe camera wordt perfect weergegeven op de fraai vormgegeven binnenpost welke middels touchscreen is te bedienen. Als 1 binnenpost bedraad is aangesloten, kunnen er per beldrukker maximaal 5 binnenposten worden aangesloten. Dit staat los van het aantal App gebruikers.

U kunt ook de melding ontvangen op uw mobiele telefoon! Dit kan zowel via WIFI als via 3G/4G. U kunt uw binnenposten via WiFi koppelen alsook uw telefoon of tablet zodat u ook de meldingen via mobiel of tablet kunt ontvangen.

Conclusie

Kortom een intercomsysteem met veel mogelijkheden wat naast een goede beeldverbinding ook een uitstekende audioverbinding kent. Geschikt voor individuele woningen en appartementencomplexen tot 4 wooneenheden. Met als extra; als de binnenpost onderdeel is van een appartementencomplex kunt u via de binnenpost contact leggen met de andere appartement eigenaren.

Onze beoordeling:

Onze score