Extra scherp geprijsd AHD camerabeveiligingsset
Novus AHD recorder met 1 TB harde schijf en vandal proof camera
Slechts € 350,00 inclusief BTW

novus-zomeractie

NOVUS AHD heeft HD kwaliteit via coax en UTP; een doorbraak in analoge technologie

Deze set bestaat uit:

 • AHD recorder
 • 8 Channels, recording speed up to 200fps, Internal HDDS mount up to 1, 2 main monitor outputs, advanced network software, supports
 • 700 TVL analog cameras (960h) and HD analog cameras (720p)
 • 1TB harde schijf

Vandal proof AHD camera
Day and night – IR cut filter, resolution 720p, min illumination from 0.001 lx (0 lx, IR on),IR led, range up to 15m, optional UTC remote controller

Gratis NMS Mobile app
Er is gratis software beschikbaar voor Iphone en/of Android toestellen.
De camerabeelden zijn hierdoor live op uw smartphone/tablet en pc te bekijken. Zo kunt u altijd en oogje houden op de gebeurtenissen in een bewaakte omgeving.


Extra scherp geprijsd Le Sucrekit alarmsysteem
Innovatief en discreet beveiligingssysteem voor self-monitoring
Slechts € 250,00 inclusief BTW

advertentie maandactie mei larcoz v2

De Le Sucre is ook uitermate geschikt voor buitenhuis, boot of caravan

Deze Basic Le Sucre self monitoring kit bestaat uit:

 • 1 Le Sucre paneel
 • 1 Badge lezer/ Sirene + 4 Tags
 • Remote panel management (Security functies, Video Comfort &
 • Inbraak Comfort functies)
 • Self-Monitoring via email
 • Remote maintenance door eindgebruiker
 • SIM card voor 2 jaar

Le Sucre is kant en klaar out-of-the-box en wordt geleverd met een SIM-kaart (voor 2 jaar) verbonden met Honeywell Cloud Services. Communicatie gaat op basis van GPRS, waardoor het in heel Europa toepasbaar is.
Le Sucre van Honeywell komt tegemoet aan de behoeften van particulieren gebruikers. Het systeem is geheel draadloos en bestaat uit een paneel (ter grote van een smartphone), taglezer en draadloze sensoren die werken op 868 MHz. Het systeem heeft een bereik van 1000 meter in het vrije veld en integreert een GPRS-module voor de transmissie en melding van alarmen.
Het ontwerp van de Le Sucre is stijlvol en past in alle interieurs. Ook is de Le Sucre uitermate geschikt voor de beveiliging van de boot, (sta) caravan en/of vakantiehuis.

De randapparatuur is bijzonder autonoom (levensduur van de batterijen is gemiddeld 4 jaar) en betrouwbaar. De Le Sucre is zeer gemakkelijk te bedienen. De TCC800M handzender geeft de gebruiker rechtstreekse controle over de systeemstatus (in-/uitschakelen). Voordat de gebruiker naar buiten gaat, hoeft hij dus niet eerst naar de centrale voor controle.
De Le Sucre bevat een draadloze visuele controlefunctie zodat de gebruiker kan zien wat er gebeurt als een alarm wordt geactiveerd. Zo weet de gebruiker meteen of het om een inbraak gaat of om een vals alarm.
Met Total Connect 2.0E en Honeywell Cloud Services kan de gebruiker beelden bekijken op zijn smartphone of PC en een systeem op afstand in- of uitschakelen.

Rook of koolmonoxidegas kan een hoorbaar alarm activeren. De ingebouwde sirenes van de apparaten of de optionele binnen sirene waarschuwt de bewoners zodat ze snel kunnen reageren.

continue reading

Related Posts

 • 116 words0,6 min read

  Eerder informeerden wij u over de wijziging van het IP Adres van de Honeywell Push server. Wij melden u dat de “oude server” vanaf 30 september 2023 offline zou gaan. Echter, Honeywell heeft ons onlangs gemeld dat, door onvoorziene omstandigheden, de datum vervroegd is naar woensdag 30 Augustus.  Tot en met 30 augustus 2023 zullen zowel de “oude” als de nieuwe server online zijn. Tot en […]

 • 176 words0,9 min read

  Update GX Remote Control App Belangrijk nieuws voor alle gebruikers van de GX Remote Control App. Met het oog op een geplande overstap naar een nieuwe server vragen wij uw aandacht voor het volgende: De huidige server, die Honeywell momenteel gebruikt voor push-notificaties t.b.v. de Galaxy Dimension en Galaxy Flex inbraaksystemen, zal binnen afzienbare tijd vervangen worden door een volledig nieuwe server. Dit om […]