Politie Keurmerk Veilig Wonen

Let op; Malafide slotenmakers actief!

Met grote regelmaat brengen wij berichten van malafide slotenmakers naar buiten. Helaas blijft het nodig deze te herhalen.

LARCOZ adviseert, net als het CCV, om alleen slotenmakers in te schakelen die PKVW gecertificeerd zijn. Als u met spoed een slotenmaker nodig heeft omdat u bijvoorbeeld een sleutel kwijt bent of uzelf heeft buitengesloten, zoek dan niet op Google naar een slotenmaker. De meeste malafide bedrijven betalen Google veel geld om hoog in de zoekresultaten te eindigen. Wij adviseren u dit via de site van het PKVW te doen. Verstandig is ook om vast uit voorzorg het nummer van een PKVW erkende slotenmaker, uit uw regio, in uw telefoon op te slaan.

LARCOZ werkt samen met PKVW erkend slotenmaker Van Es Sloten en Montage.

Zie ook het artikel op Beveiliging.nl en beveiligingnieuws.nl Door de vele oplichtingen weer een zeer actueel onderwerp!

 

 

 

continue reading

Related Posts

  • 116 words0,6 min read

    Eerder informeerden wij u over de wijziging van het IP Adres van de Honeywell Push server. Wij melden u dat de “oude server” vanaf 30 september 2023 offline zou gaan. Echter, Honeywell heeft ons onlangs gemeld dat, door onvoorziene omstandigheden, de datum vervroegd is naar woensdag 30 Augustus.  Tot en met 30 augustus 2023 zullen zowel de “oude” als de nieuwe server online zijn. Tot en […]

  • 176 words0,9 min read

    Update GX Remote Control App Belangrijk nieuws voor alle gebruikers van de GX Remote Control App. Met het oog op een geplande overstap naar een nieuwe server vragen wij uw aandacht voor het volgende: De huidige server, die Honeywell momenteel gebruikt voor push-notificaties t.b.v. de Galaxy Dimension en Galaxy Flex inbraaksystemen, zal binnen afzienbare tijd vervangen worden door een volledig nieuwe server. Dit om […]