Vanaf heden opgenomen in ons assortiment; de inbraakbeveiligingssystemen van DSC.

De systemen van DSC zijn marktleidend binnen de beveiligingssector. Met de PowerSeries Neo inbraakbeveiligingsserie zet DSC de nieuwe standaard voor hybride inbraaksystemen. Door samensmelting van de allernieuwste technologiën is er een alarmsysteem ontstaan dat flexibel en geheel modulair uitgebreid kan worden. Hierdoor bent u iedere situatie de baas. Ook die van de toekomst! PowerNeo is een zeer geavanceerd systeem met een Grade 3 gecertificeerde behuizing. Het beveiligen van woningen, MKB tot grote commerciële gebouwen; de PowerSeries Neo maakt het mogelijk.

De PowerSeries Neo is voorzien van de toonaangevende PowerG 2-weg draadloze communicatie. De kwaliteit in combinatie met het enorme bereik, veiligheid en functionaliteit evenaart geen enkel ander systeem. Uiteraard is het mogelijk dit systeem middels app te bedienen en uit te lezen.

Kennismakingsaanbieding

 • 1x Hybride alarmcentrale 64 zones in grote behuizing (8 Tot 64 zones. 8 Zones on board)
 • 1x IP Module (LAN kiezer)
 • L-1 Slot en sabotage schakelaar voor behuizing
 • 1x LCD bedienpaneel met Proximitylezer  en RF ontvanger
 • 3x Draadloze bewegingsmelder
 • 3x Draadloos magneetcontact met bedrade ingang
 • 1x Draadloze rookmelder
 • 1x 4-Knops afstandsbediening, luxe model
 • 1x NP7-12 loodaccu 12V / 7Ah
 • 1x AS270 bedrade binnen sirene.

Demonstratie

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van DSC PowerSeries Neo? Laat u overtuigen door de kwaliteit en de mogelijkheden. Wij hebben een prachtige demonstratiekoffer en maken graag een vrijblijvende afspraak met u.

 

 

 

Over LARCOZ

Wij leveren en installeren inbraakbeveiligingsinstallaties voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Door constante bijscholing en het volgen van de nieuwste technieken bieden wij voor iedere situatie een oplossing op maat. Onze systemen zijn volledig gecertificeerd en kunnen, in geval van een alarmmelding, een doormelding geven naar de meldkamer of naar uw mobiele telefoon. Aan u de keuze. LARCOZ is een VEB erkend beveiligingsbedrijf en in 2017 door het VEB genomineerd tot ‘Het beste beveiligingsbedrijf van 2017″. Kiest u voor LARCOZ dan kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Voorkomen is beter dan genezen!

 

continue reading

Related Posts

 • 116 words0,6 min read

  Eerder informeerden wij u over de wijziging van het IP Adres van de Honeywell Push server. Wij melden u dat de “oude server” vanaf 30 september 2023 offline zou gaan. Echter, Honeywell heeft ons onlangs gemeld dat, door onvoorziene omstandigheden, de datum vervroegd is naar woensdag 30 Augustus.  Tot en met 30 augustus 2023 zullen zowel de “oude” als de nieuwe server online zijn. Tot en […]

 • 176 words0,9 min read

  Update GX Remote Control App Belangrijk nieuws voor alle gebruikers van de GX Remote Control App. Met het oog op een geplande overstap naar een nieuwe server vragen wij uw aandacht voor het volgende: De huidige server, die Honeywell momenteel gebruikt voor push-notificaties t.b.v. de Galaxy Dimension en Galaxy Flex inbraaksystemen, zal binnen afzienbare tijd vervangen worden door een volledig nieuwe server. Dit om […]