Doorleene v.d. Pol op de Amsterdam Security Expo (voorheen Safety Security Amsterdam) van 31 oktober t/m 2 november

Van 31 oktober t/m 2 november is er de Amsterdam Security Expo (Rai Amsterdam). De grootste en meest toonaangevende vakbeurs voor beveiligingsprofessionals van de Benelux.

Beveiligingswereld heeft in opdracht van de Amsterdam Security Expo op 30 augustus interviews opgenomen als promo voor deze beurs. O.a. innoverende leveranciers, toonaangevende sprekers, De VEB en de betere installateursbedrijven werden hiervoor uitgenodigd.

Trots zijn wij op “onze Doorleene” die het als enige vrouw aandurfde, als hekkensluiter van de dag, namens LARCOZ  voor de interviewer en camera te gaan staan.

Wij hopen deze beursdagen weer veel inspiratie op te doen.

Film Doorleene van de Pol, Larcoz:

continue reading

Related Posts

  • 116 words0,6 min read

    Eerder informeerden wij u over de wijziging van het IP Adres van de Honeywell Push server. Wij melden u dat de “oude server” vanaf 30 september 2023 offline zou gaan. Echter, Honeywell heeft ons onlangs gemeld dat, door onvoorziene omstandigheden, de datum vervroegd is naar woensdag 30 Augustus.  Tot en met 30 augustus 2023 zullen zowel de “oude” als de nieuwe server online zijn. Tot en […]

  • 176 words0,9 min read

    Update GX Remote Control App Belangrijk nieuws voor alle gebruikers van de GX Remote Control App. Met het oog op een geplande overstap naar een nieuwe server vragen wij uw aandacht voor het volgende: De huidige server, die Honeywell momenteel gebruikt voor push-notificaties t.b.v. de Galaxy Dimension en Galaxy Flex inbraaksystemen, zal binnen afzienbare tijd vervangen worden door een volledig nieuwe server. Dit om […]