Velen van ons kijken alweer uit naar de zomervakantie. Er heerlijk een paar weken tussenuit of op stap in eigen land.

Traditiegetrouw laat de zomerperiode een stijging van het aantal inbraken zien. In een periode waarbij de temperaturen stijgen, worden huiseigenaren nonchalanter in het openlaten van ramen en deuren waardoor gelegenheidsdieven makkelijker hun slag slaan. Huizen van vakantiegangers zien er (tijdelijk) onbewoonbaar uit. Hoe naar is het om na een ontspannen moment op terras of strand thuis te komen en te zien dat de boel overhoop ligt? Of dat u op uw vakantieadres het bericht ontvangt dat er is ingebroken?

Neem maatregelen die ervoor zorgen dat inbrekers uw huis overslaan!

Gezien en betrapt worden is het grootste risico voor inbrekers. Gelegenheidscriminelen laten huizen voorzien van een alarmsysteem (vroegtijdige detectie en alarmering) en camerasysteem (angst in beeld te komen) graag links liggen. LARCOZ heeft daarom twee mooie aanbiedingen voor u geselecteerd.

IP camerasysteem bestaande uit twee 4MP IP dome camera’s, een 4 channel NVR en 1 TB harde schijf voor           € 400,00 incl. BTW en exclusief installatie.

 

 

 

 

 

Galaxy Flex 3-20 alarmsysteem bestaande uit een Honeywell Flex 3-20 alarmcentrale met MK8 bediendeel, binnen sirene, 2 magneetcontacten draadloos, 1 magneetcontact bedraad, twee detectoren en RF module voor € 950,00 incl. BTW en incl. installatie.

Zomer aanbieding Galaxy Flex 3-20

 

 

 

 

 

Op de pagina Preventietips geeft LARCOZ u nog meer handige tips om de kans op een inbraak te verkleinen.

Voorkomen is beter dan genezen!

 

continue reading

Related Posts

  • 116 words0,6 min read

    Eerder informeerden wij u over de wijziging van het IP Adres van de Honeywell Push server. Wij melden u dat de “oude server” vanaf 30 september 2023 offline zou gaan. Echter, Honeywell heeft ons onlangs gemeld dat, door onvoorziene omstandigheden, de datum vervroegd is naar woensdag 30 Augustus.  Tot en met 30 augustus 2023 zullen zowel de “oude” als de nieuwe server online zijn. Tot en […]

  • 176 words0,9 min read

    Update GX Remote Control App Belangrijk nieuws voor alle gebruikers van de GX Remote Control App. Met het oog op een geplande overstap naar een nieuwe server vragen wij uw aandacht voor het volgende: De huidige server, die Honeywell momenteel gebruikt voor push-notificaties t.b.v. de Galaxy Dimension en Galaxy Flex inbraaksystemen, zal binnen afzienbare tijd vervangen worden door een volledig nieuwe server. Dit om […]