Bij een inbraak zullen de standaard alarmmeldingen zoals sirene, flitslicht en doormelding prima voldoen. Echter laat dikwijls de menselijke interventie even op zich wachten.en inbraak of ramkraak duurt gemiddeld 3 tot 10 minuten. De tijd tussen de inbraak en de komst van de politie is daarom van cruciaal belang. Dieven weten dat en hebben slechts een paar minuten nodig om de meest waardevolle spullen te stelen.

IMG_2222a-583

Heeft u ruimten met bijzondere, waardevolle goederen zoals bijv. een showroom, kunsthal of magazijn dan adviseren wij u een mistgenerator te plaatsen. De mistgenerator spuit de ruimte binnen enkele seconden vol met een dikke, ondoorzichtige mist als het alarm afgaat. De indringers zien geen hand meer voor ogen en raken gedesoriënteerd. De mistlaat na het optrekken geen sporen na.

Beveiligen is maatwerk en een combinatie van een aantal maatregelen. Omdat iedere situatie uniek is, maakt LARCOZ altijd een vrijblijvende afspraak met u. Op basis van uw budget en uw woon of werksituatie wordt samen met u voor de meest optimale beveiliging van uw woonhuis of bedrijfspand gekozen. Deze wordt gepresenteerd in een  duidelijke en vrijblijvende offerte met een beveiligingsplan.