Uw alarmsysteem kan worden aangesloten op de Particuliere Alarm Centrale (PAC of meldkamer).

Het voordeel hiervan is dat het alarmsysteem iedere melding die te maken heeft met een alarm of storing deze direct doorzet naar de 24/7 bemande meldkamer.

De meldkamer heeft een directe en constante verbinding met uw alarmsysteem. Als deze afgaat nemen zij direct contact op met de sleutelhouder(s). In geval van nood, zoals bij bijvoorbeeld een overval of branduitbraak schakelt de meldkamer de hulpdiensten in.

Wij sluiten onze systemen aan op de alarmcentrales van SMC en Alarm Meldnet.

Security Monitoring Centre  (SMC)
SMC is een van de marktleiders in Nederland. De SMC alarmcentrales zijn uitgerust met de modernste apparatuur.

De dienstverlening van SMC gaat 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar door en varieert van het afhandelen van inbraak- en brandalarmen, camerabewaking, teleservice en alarmopvolging tot het aansturen van klimaatinstallaties. Vanuit de meldkamers in Tiel en Eindhoven staan de centralisten voor u klaar.

Alarm Meldnet
Alarm Meldnet is een onafhankelijke Particuliere Alarmcentrale (PAC) gevestigd in Roermond. Binnen dit jonge bedrijf wordt uitsluitend gewerkt met de nieuwste technologieën uit de markt om u als klant de beste dienstverlening mogelijk te bieden.

De permanent bemande meldkamer met goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers waakt dag en nacht over personen en eigendommen en zal bij elke melding adequaat en doeltreffend te werk gaan.

Particuliere alarmcentrale (PAC)
SMC en AlarmMeldnet worden ook wel particuliere alarmcentrales genoemd, kortweg PAC. Kerntaak is de afhandeling van alarmmeldingen afkomstig van alarmsystemen.

Politie en brandweer hebben een eigen meldkamer welke bereikbaar is via het noodnummer 112.

Meldkamerdiensten