Honeywell update: per 15-11 2019 is de GX Remote Control App voor Android OS-varianten opnieuw beschikbaar in de Google Play Store.

Helaas is de GX Remote Control App, voor de Android OS variant, voor gebruik van de Honeywell Galaxy inbraakalarmsystemen  al een poos niet meer beschikbaar in de Google Playstore. Redenen hiervoor zijn de grote wijzigingen in de criteria van Google voor applicaties. Bovenop deze wijzigingen in het berichtenprotocol dat door Google wordt gebruikt, werd bovendien de pushmeldingsfunctie op Android OS-varianten van de Galaxy Remote gedeactiveerd.

Honeywell heeft de afgelopen maanden zeer hard gewerkt om de GX Remote Control App voor de Android OS variant aan al deze wijzigingen en eisen van Google aan te passen en hebben laten weten dat op 15 november 2019 de app opnieuw beschikbaar is in de Google Playstore en de pushmeldingsservice opnieuw wordt geactiveerd.

Deze aanpassingen hebben geen invloed op de Apple iOS-varianten.

 

 

continue reading

Related Posts

  • 116 words0,6 min read

    Eerder informeerden wij u over de wijziging van het IP Adres van de Honeywell Push server. Wij melden u dat de “oude server” vanaf 30 september 2023 offline zou gaan. Echter, Honeywell heeft ons onlangs gemeld dat, door onvoorziene omstandigheden, de datum vervroegd is naar woensdag 30 Augustus.  Tot en met 30 augustus 2023 zullen zowel de “oude” als de nieuwe server online zijn. Tot en […]

  • 176 words0,9 min read

    Update GX Remote Control App Belangrijk nieuws voor alle gebruikers van de GX Remote Control App. Met het oog op een geplande overstap naar een nieuwe server vragen wij uw aandacht voor het volgende: De huidige server, die Honeywell momenteel gebruikt voor push-notificaties t.b.v. de Galaxy Dimension en Galaxy Flex inbraaksystemen, zal binnen afzienbare tijd vervangen worden door een volledig nieuwe server. Dit om […]