Honeywell heeft een grote upgrade, met verbeterde prestaties en cybersecurity, doorgevoerd aan hun GX Remote-app voor de Galaxy Dimension en Galaxy Flex systemen.

Om de push meldingen van uw Galaxy Dimension- of Galaxy Flex systeem te blijven ontvangen dient het IP-adres in de ethernet module van het Galaxy paneel gewijzigd te worden. Indien u geen push-melding gebruikt, is er geen wijziging vereist.

Deze wijziging kan op afstand worden gedaan voor onze klanten die een externe verbinding hebben via de Remote Servicing Suite-software (RSS) of via het virtuele toetsenbord op de GX Remote-app zelf. Voor klanten die geen externe verbinding hebben, moet de wijziging ter plaatse worden gedaan via het toetsenbord van het paneel.

Vandaag proberen wij al onze klanten, die gebruik maken van de push melding, persoonlijk te contacten voor een verdere afstemming.

Om onderbrekingen tot een minimum te beperken, heeft Honeywell ervoor gekozen om bestaande en nieuwe serversystemen parallel te laten lopen tot 30 april 2020. Het legacy-systeem wordt op 30 april middernacht verbroken. Wij realiseren ons dat dit een zeer korte termijn is. Helaas hebben wij hier geen invloed op.

Galaxy Flex- en Galaxy Dimension-systemen waarvan het IP-adres op deze datum (30 april middernacht) niet is gewijzigd, ontvangen vanaf 1 mei 2020 geen pushmeldingen meer.

Deze veranderingen zullen ervoor zorgen dat u in samenwerking met Honeywell de basis heeft om de GX Remote-app voor Galaxy Flex- en Galaxy Dimension-reeksen te onderhouden, ontwikkelen en verbeteren, met verbeterde cybersecurity en betrouwbaarheid voor de komende jaren.

Honeywell streeft ernaar om het nieuwste en meest robuuste commerciële beveiligingsaanbod in de branche te bieden. Zij wensen de faciliteiten van hun klanten veiliger en productiever te maken door intelligente, verbonden, veilige systemen te leveren met een voortdurende focus op innovatie, veiligheid en service.

 

Heeft u nog vragen, neem dan contact op ons op.

continue reading

Related Posts

  • 116 words0,6 min read

    Eerder informeerden wij u over de wijziging van het IP Adres van de Honeywell Push server. Wij melden u dat de “oude server” vanaf 30 september 2023 offline zou gaan. Echter, Honeywell heeft ons onlangs gemeld dat, door onvoorziene omstandigheden, de datum vervroegd is naar woensdag 30 Augustus.  Tot en met 30 augustus 2023 zullen zowel de “oude” als de nieuwe server online zijn. Tot en […]

  • 176 words0,9 min read

    Update GX Remote Control App Belangrijk nieuws voor alle gebruikers van de GX Remote Control App. Met het oog op een geplande overstap naar een nieuwe server vragen wij uw aandacht voor het volgende: De huidige server, die Honeywell momenteel gebruikt voor push-notificaties t.b.v. de Galaxy Dimension en Galaxy Flex inbraaksystemen, zal binnen afzienbare tijd vervangen worden door een volledig nieuwe server. Dit om […]