Nieuw in ons assortiment Alarmsystemen opgenomen is het Canadese merk DSC.

DSC alarmsytemen

DSC is onderdeel van de Tyco Security group welke onlangs is gefuseerd met Johnson Controls. Tyco is wereldleider in geïntegreerde brand- en beveiligingsoplossingen. De systemen van DSC zijn marktleider binnen de beveiligingssector. Ze combineren innovatieve technologie, duurzaamheid en betrouwbaarheid met de mogelijkheid tot integratie in andere beveiligingssystemen.

DSC zet met de PowerSeries Neo de nieuwe standaard voor hybride inbraaksystemen. Door samensmelting van de allernieuwste technologieën is een flexibel, modulair alarmsysteem ontstaan. Dit systeem is geschikt voor woonhuizen, kantoren, het MKB en grote commerciële instellingen.

In ons assortiment hebben wij opgenomen:

De keuze aan opties zijn zeer uitgebreid. Systemen kunnen bedraad, draadloos of een combinatie van beide zijn. De brede range aan draadloze componenten maakt gebruik van de PowerG 2-weg technologie. De schaalbaarheid biedt u de mogelijkheid om in de toekomst het systeem uit te breiden met extra componenten  De alarmsystemen kunnen op een meldkamer worden aangesloten of we stellen in dat u via app een pushbericht krijgt op uw mobiele telefoon in geval van alarmmelding.