Draadloos alarmsysteem

LARCOZ is de specialist in inbraakbeveiliging en werkzaam in de regio Zoetermeer, Groene Hart, Randstad. Jaarlijks installeren wij hier vele draadloze Alarmsystemen. Een draadloos alarmsysteem is binnen enkele uren geïnstalleerd en operationeel. U heeft geen last van kabels of lelijke kabelgootjes.  Een Draadloos alarmsysteem is daarom ook uitermate geschikt voor monumentale panden en bestaande woonhuizen.

Voor de draadloze of hybride alarmsystemen maken wij enkel gebruik van de zeer betrouwbare Honeywell Galaxy reeks, De Visonic Powermaster serie en DSC. Deze systemen zijn volledig gecertificeerd en voldoen aan de hoogste eisen.  

Een veilige woonomgeving wil toch iedereen?

Het hart van ieder alarmsysteem bestaat uit de Centrale Controle en Stuureenheid. Hierop sluiten wij alle randapparatuur aan. Deze bestaat uit; detectoren, contacten, signaalgevers, bedieningsdelen en meldapparatuur. Indien er geen eis van uw verzekeraar ligt, kunt u zelf de mate van beveiliging bepalen. Wij adviseren u daarbij in de mogelijkheden, opties en wijzen u op de risicogebieden. Beveiligen is maatwerk en kan geheel worden afgestemd op uw wensen, eisen en situatie. Mocht uw situatie in de toekomst wijzigen? Geen probleem! De systemen waar wij mee werken zijn zeer flexibel en makkelijk uit te breiden. Zo kunt u ook in fasen uw beveiliging optimaliseren.

Uw Draadloze alarmsysteem kan bediend worden met een keyfob, code, tag, paniekzender of smartphone (bediening middels app). Het alarmsysteem kan doormelding geven naar de meldkamer of naar uw mobiel middels push berichten. Voor iedere situatie hebben wij een passende oplossing.

Benieuwd wat een geschikte oplossing voor uw situatie is? Maak dan een gratis en vrijblijvende afspraak met ons. Persoonlijk contact en een oplossing die aansluit op uw woonsituatie en wensen is precies waar LARCOZ voor staat.

 

Er zijn nogal wat aanbieders als we het hebben over alarmsystemen. Kies daarom voor betrouwbaarheid. Kies voor een erkend beveiligingsbedrijf. LARCOZ is aangesloten en erkend door het VEB. Jaarlijks worden wij gecontroleerd op al onze processen en opgeleverd werk. Naast dat wij enkel kiezen voor de meest innovatieve en betrouwbare producten stellen wij ook hoge eisen aan onze medewerkers. Deze hebben allemaal hun vakdiploma’s en verklaring van betrouwbaarheid.