Draadloos alarmsysteem

Alarmsystemen zijn er in vele soorten. Kiest u voor een draadloos alarmsysteem dan kiest u voor gebruikersgemak, installatiegemak en heeft u geen last van kabels. Een Draadloos alarmsysteem is ook uitermate geschikt voor monumentale panden en bestaande woonhuizen.

Op een draadloos alarmsysteem kunnen o.a. de volgende contacten, detectoren en signaalgevers worden aangesloten:

  • Magneetcontact (geeft alarm op openstand van ramen of deuren)
  • Bewegingsmelders (geven alarm bij beweging)
  • Ruitbreukmelders
  • Rookmelders
  • CO melders
  • Watermelders
  • Sirene
  • Flitslicht

LARCOZ uit Alphen aan den Rijn is specialist in levering en installatie van Draadloze alarmsystemen. Wij werken uitsluitend met de uiterst betrouwbare producten van Honeywell, Visonic en DSC. De draadloze alarmsystemen zijn gekeurd en voldoen aan de hoogste eisen. Uw Draadloze alarmsysteem kan bediend worden met een keyfob, code, tag, paniekzender of smartphone (bediening middels app). Het alarmsysteem kan doormelding geven naar de meldkamer of naar uw mobiel middels push berichten. Voor iedere situatie hebben wij een passende oplossing.

Met een draadloos alarmsysteem in uw woning verkleint u de kans aanzienlijk dat u doelwit wordt van inbrekers of ander ongewenst bezoek. Vanuit een draadloos alarmsysteem gaat een grote preventieve werking. Inbrekers worden immers liever niet betrapt en kiezen daarom liever voor een niet beveiligde woning. een makkelijke stelregel is; zorg dat uw woonhuis beter beveiligd is dan dat van uw buren.

Interesse in een draadloos alarmsysteem en woont u in de regio van Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Hilversum? Neemt u dan contact met ons op. Beveiligen is maatwerk. Ieder woonhuis is anders en iedere bewoner heeft eigen eisen en wensen. Daarom maken wij graag een vrijblijvende afspraak met u voor een risico- en inventarisatiegesprek. Persoonlijk contact en een oplossing die aansluit op uw woonsituatie en wensen is precies waar LARCOZ voor staat.

Er zijn nogal wat aanbieders als we het hebben over alarmsystemen. Kies voor betrouwbaarheid. Kies voor een erkend beveiligingsbedrijf. LARCOZ is aangesloten en erkend door het VEB. Elke VEB installateur is specialist in het vak en voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen.