De vraag ‘Wat is de wifi code?’ is misschien wel de meest gestelde vraag in de moderne huishoudens, in hotels, het bedrijfsleven en openbare gelegenheden.

Hoe kunt u een betrouwbaar wifi netwerk aanleggen en aanbieden? Het antwoord op deze vraag zal u verbazen; goede, betrouwbare wifi is alleen mogelijk dankzij een goed bekabeld datanetwerk. Als dit vakkundig is geïnstalleerd is er binnen een woning en bedrijfspand altijd uitstekend wifi bereik.

Echter in de meeste woonhuizen staat er in de meterkast slechts een router waar wifi op zit. De snelheid hiervan is afhankelijk van vele factoren; het type router, de fabrikant en de frequentie. Daarnaast verliest het signaal aan kracht en snelheid door de vele belemmeringen en wifi vragers in huis.

Wij adviseren u een goede datanetwerkstructuur aan te leggen en op plekken die daar om vragen extra access points te installeren. Wij kiezen hierbij altijd voor producten van hoogwaardige kwaliteit. Niets wekt immers zoveel ergernis op als de wifi hapert. We zijn er in het dagelijkse werkende en privé leven teveel van afhankelijk.

Wifi netwerken voor grote organisaties
Voor stabiele wifi netwerken met een groot bereik en hoge capaciteit werken wij met de producten van Ruckus. Zij bieden met hun gepatenteerde technologieën complete oplossingen voor scholen, het MKB, de hospitalaty branche, ziekenhuizen en zorginstellingen. Voor ieder project is er een betrouwbare netwerkoplossing.