Het datanetwerk is de slagader van iedere organisatie. Vanuit de patchkast komen de aansluitingen uit op de werkplek. Hier worden de computers, telefoon, printers e.d. aangesloten. Het veilig aansluiten en netjes wegwerken van al deze kabels is vaak een ondergeschoven kind. Terwijl dit juist zo belangrijk is.

LARCOZ Datanetwerken zorgt ervoor dat u en uw medewerkers productief kunnen zijn in een kantooromgeving waar kabels netjes en overzichtelijk zijn weggewerkt en iedere werkplek is voorzien van een netwerkaansluiting.

Door de kabels netjes weg te werken verkleint u het risico op kabelbreuken en brandgevaar. Ook voorkomt u ongelukken doordat uw medewerkers niet meer over de losliggende kabels kunnen struikelen.

In de patchkast labelen wij alle aansluitingen. Deze nummers komen overeen met de gemaakte muur- en/of werkplekaansluitpunten. In een oogopslag is in de patchkast zichtbaar waar de kabels vandaan komen.

Als u in de toekomst werkplekken wenst uit te breiden of verhuizen kan dit eenvoudig worden uitgevoerd. Zo zorgen wij ervoor dat uw datanetwerk toekomstbestendig en flexibel is.

Meer weten? Neemt u dan contact met ons op.

Werkplekinrichting