Goed bereikbaar zijn is voor ondernemers van groot belang. In onze moderne tijd communiceert bijna alles via het datanatwerk. Dit moet van een hoogwaardige kwaliteit zijn om veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid te waarborgen.

Het datanetwerk van uw bedrijf zorgt voor een verbinding tussen computers, telefoons, ICT apparatuur en op internet gestuurde apparaten.

Het aanleggen van een datanetwerk is maatwerk; waar moet uw datanetwerk aan voldoen? Wat zijn uw netwerkbehoeften? Wat is de belasting van het netwerk? Maakt u ook gebruik van een elektronische beveiligingsinstallatie, toegangscontrole of camerabewaking? Wilt u dit samenbrengen in één netwerk? Ook bouwkundige omstandigheden spelen een rol; welke afstanden moeten worden overbrugd?

Na een grondige inventarisatie waarbij wij samen met u kijken naar de huidige en gewenste situatie presenteren wij een datanetwerkoplossing die is afgestemd op uw situatie.

De aanleg van een hoogwaardig datanetwerk is specialisten werk. LARCOZ Datanetwerken levert in installeert de complete moderne data infrastructuur; van de bekabeling (glasvezel of koperbekabeling; CAT5E, CAT6A) , patchkabels, patchkasten, serverracks, accespoints, switches, UTP-aansluitingen tot en met het inrichten van de werkplek. Alles netjes weggewerkt, gelabeld en doorgemeten.
Het maakt hierbij niet uit of u een aanpassing aan uw huidige netwerk wenst of dat u een geheel nieuw datanetwerk noodzakelijk is.

Datanetwerk zakelijk